Birini unutmak istemek

Sorun yaşadığın öğretmen bu mu?

Sorun yaşadığın öğretmen bu mu?

Of evet.

Kimse onun yerini doldurmuyor gibi hissediyorum. Bilmiyorum.
Öyle hissettiriyor evet, doğal bir şey. Ufkunuzu genişletip, size değer veren ve sizi gerçekten seven birilerini bulmaya çalışabilirsiniz. Tabii utangaçlığınız biraz engel olabilir.
Veya, sadece zamana bırakırsınız. Kış mevsiminin ağaç yapraklarını süpürdüğü gibi zaman da çoğu insanı istemeseniz de süpürür.

Öyle hissettiriyor evet, doğal bir şey. Ufkunuzu genişletip, size değer veren ve sizi gerçekten seven birilerini bulmaya çalışabilirsiniz. Tabii utangaçlığınız biraz engel olabilir.
Veya, sadece zamana bırakırsınız. Kış mevsiminin ağaç yapraklarını süpürdüğü gibi zaman da çoğu insanı istemeseniz de süpürür.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Okul açılınca tekrar göreceğim için değişecek bazı şeyler.

Uzun zamandır kendimi uzağa çektim istemesem bile zorladım, zamanla oluşan açlık içimi yırttı,
neyse uzatmayacağım 15 yaşında kızı 16 diye biliyordum şu yaşında olsa bile duygusal olarak kalıcı bir bağ kuracak birini bulamamda saçmalık olur diye düşünüyorum lise çıkışı üniversite yolunda, kalıcı bir ilişki biçiyorum içimde neyse, kızı fiziği güzel dedim bir konuşalım nasıl konuşuyor dedi bi 2 3 saat aldık konuştuk beraber, iyi kötü anlaşıyorduk ergen aklı çocuklarda fesat fesat hareketler yapıyor demedim birşey kızda en sonunda geldi bunlar böyle böyle yaıyor vesayre, dedim bendenmi utanıyorsun ne açıdan vb.... o günden sonra birdaha konuşmadım mantığımı kullanıp kızda çok durmadım kendimi rezil edecekmişim, o yüzden millet bu yaşlarda hayatını yaşıyor bende masum halime kalıcı bir kalp istiyorum :D komiğime gitti şimdi. Neyse şimdi aynı arkadaş ortamı birşey yok tek başıma utanmadan mutlu bir şekilde yaşıyorum :)

Hocam zaman doğal bir ilaç gibi, acı da olsa onu bir şekilde geçiriyoruz zaten, kesin bir çözüm söylemek zor ama hayatınızda yapabileceğiniz, sizi mutlu edecek ne varsa onu yapmaya çalışın. Çünkü birini sevseniz de bir şeyler yapma isteği hissedeceksiniz, tek başınıza olsanız da, hayat böyle, uzun süre boşluğa bakmak bazen zarar veriyor, elbette düşünürüz bazen böyle şeyleri ama en azından o acıyı unutmak için bence bunları yapabilmek lazım.

H

Uzun zamandır kendimi uzağa çektim istemesem bile zorladım, zamanla oluşan açlık içimi yırttı,
Neyse uzatmayacağım 15 yaşında kızı 16 diye biliyordum şu yaşında olsa bile duygusal olarak kalıcı bir bağ kuracak birini bulamamda saçmalık olur diye düşünüyorum lise çıkışı üniversite yolunda, kalıcı bir ilişki biçiyorum içimde neyse, kızı fiziği güzel dedim bir konuşalım nasıl konuşuyor dedi bir 2-3 saat aldık konuştuk beraber, iyi kötü anlaşıyorduk ergen aklı çocuklarda fesat fesat hareketler yapıyor demedim bir şey kızda en sonunda geldi bunlar böyle böyle yaıyor vesaire, dedim benden mi utanıyorsun ne açıdan vb... O günden sonra bir daha konuşmadım mantığımı kullanıp kızda çok durmadım kendimi rezil edecekmişim, o yüzden millet bu yaşlarda hayatını yaşıyor bende masum halime kalıcı bir kalp istiyorum :D komiğime gitti şimdi. Neyse şimdi aynı arkadaş ortamı bir şey yok tek başıma utanmadan mutlu bir şekilde yaşıyorum :)

Hocam anladım da. Dediğim şey ile ne alakası var?

Hocam zaman doğal bir ilaç gibi, acı da olsa onu bir şekilde geçiriyoruz zaten, kesin bir çözüm söylemek zor ama hayatınızda yapabileceğiniz, sizi mutlu edecek ne varsa onu yapmaya çalışın. Çünkü birini sevseniz de bir şeyler yapma isteği hissedeceksiniz, tek başınıza olsanız da, hayat böyle, uzun süre boşluğa bakmak bazen zarar veriyor, elbette düşünürüz bazen böyle şeyleri ama en azından o acıyı unutmak için bence bunları yapabilmek lazım.

Teşekkür ederim hocam :) sorun da bir şeyler yapmaya çalışırken aklıma gelmesi zaten maalesef.

H

Hocam anladım da. Dediğim şey ile ne alakası var?

Teşekkür ederim hocam :) sorun da bir şeyler yapmaya çalışırken aklıma gelmesi zaten maalesef.
15 yaşında olduğun okadar belliki neyse, ben rol ile devam edeceğim yoksa binbir türlü salağa dayanmak cahilce olurdu. En azından ağzından çıkanlara utanıyorum özellikle konuşma ve olayları anlatma şekli gibi
'öğretmenimin adıda onla aynı adını duydukça çok içim yanıyor' bu cümleden sonrasını okumadım direkt sezgilerim beni yönlendirdi :D
Neyse ben 18 imi bekliyorum çoğunun karakteri o zaman oturuyor. O zaman konuşurum ne kimin görüşü şudur budur diye.

Yaşım 15 değil de neyse sorun değil hocam. Teşekkür ederim.

15 yaşında olduğun o kadar belliki neyse, ben rol ile devam edeceğim yoksa binbir türlü salağa dayanmak cahilce olurdu. En azından ağzından çıkanlara utanıyorum özellikle konuşma ve olayları anlatma şekli gibi.
'Öğretmenimin adıda onla aynı adını duydukça çok içim yanıyor' bu cümleden sonrasını okumadım direkt sezgilerim beni yönlendirdi :D
Neyse ben 18imi bekliyorum çoğunun karakteri o zaman oturuyor. O zaman konuşurum ne kimin görüşü şudur budur diye.

Hocam bu zaten istemsiz olan bir şey, hani nasıl desem, bir şekilde geliyor yani böyle şeyler, beynimiz oyun oynuyor sonuçta. Belki bunu kanıksamak lazım bir noktada hocam ya da en azından konuyu veya problemleri çözecek çözümler gerekiyor, ne kadar büyük olursa olsun, küçük çözümlerle bir şeyler bulunabilir.
Aslında özel mesaj yolu olsa konuşulabilir bu mesele de, detaylı ele almak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı