7 700903 Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 5 12 Eylül 2023 #41 Burkicannjr dedi: Numaralar var sadece elimizde abim bir anlık engellemiş hepsi gitti görüşmelerin hepsi kendisi de silmiş arkadaş mesajları. Diyor ki ben 16 yaşındayım adım kübra bana çıplak fotoğraf attı hakaret etti demiş. Genişletmek için tıkla... Telefonun zamanını geri alıp deneyin mesajları görürsünüz belki.
Burkicannjr dedi: Numaralar var sadece elimizde abim bir anlık engellemiş hepsi gitti görüşmelerin hepsi kendisi de silmiş arkadaş mesajları. Diyor ki ben 16 yaşındayım adım kübra bana çıplak fotoğraf attı hakaret etti demiş. Genişletmek için tıkla... Telefonun zamanını geri alıp deneyin mesajları görürsünüz belki.
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Temmuz 2024 #42 Burkicannjr dedi: Arkadaşlar hepinize teşekkürler sabah olunca polise şikayet edip etmeyeciğmizi kararlaştracağız ailecek sizin yorumlarınızı göz önünde bulundurarak, korkacak bir şey olmadığını öğrendik sağ olun. Genişletmek için tıkla... Sonuç noldu hocam
Burkicannjr dedi: Arkadaşlar hepinize teşekkürler sabah olunca polise şikayet edip etmeyeciğmizi kararlaştracağız ailecek sizin yorumlarınızı göz önünde bulundurarak, korkacak bir şey olmadığını öğrendik sağ olun. Genişletmek için tıkla... Sonuç noldu hocam
Burkicannjr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 435 Yer Angara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #43 MarkusRuhl dedi: Sonuç ne oldu hocam. Genişletmek için tıkla... Unuttuk gitti bir şeyde olmadı.