Birisi bilgisayardan mikrofonu açıp konuşuyor

eminowskii

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarıma sıvı soğutma takmak için bilgisayarcıya gittim şifresini istedi bilgisayarın verdim o an. Şu an arada biri mikrofonu açıp konuşup bana konuşuyormuş gibi geliyor. Virus yüklemiş olabilir mi gerçekten.

Merhaba cmd yi açıp
net user
yazıp ekran görüntüsü atabilirmsiniz bu sayede bilgisayarınızı kimler yönetiyo anlayabiliriz (NOT:CMD Yİ YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRIN).

Dark Comet RAT'da ses kaydedip karşı tarafın PC'sinde yürütme özelliği vardı. Başka programlarda da olabilir. RAT yüklendiyse muhtemelen sağlam şekilde Crypter uygulamış olmalılar. Türkçe bir şekilde insan sesi mi geliyor? Bir de klavye farede sıra dışı hareketler oluyor mu?

Kafanız rahat değilse temiz kurulum yapın bence. Bir bilgisayarcı sırf sıvı soğutma takmak için niye bilgisayarın şifresini alır anlamış değilim.

Yapacağı tüm işlemler mekanik. İlla test edeceğim derse de bir bilgisayarcının tamamen ayrı bir test diski bulunması ve müşterilerin bilgisayarlarını bu test diskini kullanarak, kullanıcının verilerine erişmeden testini gerçekleştirmesi gerektiğini düşünüyorum.

DarkComet RAT'da ses kaydedip karşı tarafın PC'sinde yürütme özelliği vardı. Başka programlarda da olabilir. RAT yüklendiyse muhtemelen sağlam şekilde Crypter uygulamış olmalılar. Türkçe bir şekilde insan sesi mi geliyor? Bir de klavye farede sıra dışı hareketler oluyor mu?

Yok adam İngilizce konusuyor galiba bir de arada guluyor ya da ben sizofreniyim.

Bu dediğiniz konuşma olayı nasıl bir şey? Türkçe bir şekilde konuşuluyor mu?

Mikrofon acilirken ya da eline alirken bir ses gelur ya o ses geliyor. Sonra adam guluyor ya da İngilizce bir şeyler diyor.

Soyle

Dark Comet RAT'da ses kaydedip karşı tarafın PC'sinde yürütme özelliği vardı. Başka programlarda da olabilir. RAT yüklendiyse muhtemelen sağlam şekilde Crypter uygulamış olmalılar. Türkçe bir şekilde insan sesi mi geliyor? Bir de klavye farede sıra dışı hareketler oluyor mu?
Hayir mousumda hic hareket falan olmadi

Dosya Ekleri

• 20250627_230357.jpg
    20250627_230357.jpg
    361,9 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00