Birisi oyun hesaplarıma girip arkadaşlarımla konuşuyor

Yeni öğreniyordur, bulduğuna saldırıyordur önemli bilgi için değildir muhtemelen. Wi-Fi şifreni güçlü bir şifre yap uzun olsun, bir kere giriliyor zaten.
Yeni öğreniyordur, bulduğuna saldırıyordur önemli bilgi için değildir muhtemelen. Wi-Fi şifreni güçlü bir şifre yap uzun olsun, bir kere giriliyor zaten.
Tamam o zaman ben güçlü şifre koyayım teşekkürler yardımcı olduğunuz için kaspersky password check de siz kısa bir yürüyüşe çıkıp geldiğinizde şifreniz çalımış olur diyor ama bence güçlü her neyse yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Kendini gizleyebilen bir Trojan olabilir hocam. Roblox'tan sonra Valo'da da olması biraz şaşırtıcı. Ya tanıdığınız biri sizi trollüyor yada RAT, Trojan yemiş olabilirsiniz. Format atmak en sağlam çözüm ama önce hesaplarınızın şifresini değiştirip 2 aşamalı oturumu açın.

Bu olay olurken bilgisayarınızda Valorant açık mıydı peki?
Hocam son bir soru soracağım yok mu bu virüslerden kurtulmanın bir yolu?

Hileyi çalıştırdınız varsayıyorum. Çalıştırdığınız anda devreye giriyor virüsler. Keylogger gibisinden bir şey de olabilir. Yani şifreyi değiştirirken bastığınız tuşlar ona da gidiyor. Büyük ihtimal RAT virüsü.

Sildim hepsini şifreleri değiştirdim Modemi resetledim kurulum yaptım evdeki PClere tarama yaptım her şifremi değiştirdim artık öyle bir sorun olmaz değil mi bir de eskiden Roblox exploit sitelerine gmailimle giriş yapıyordum ve duruyorlar bir şey olmaz değil mi? Sadece e postamı görüyorlar adresimi sadecd

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı