Birisi Hotmail hesabıma erişmeye çalışıyor

bartu pusat

Picopat
Katılım
17 Ocak 2022
Mesajlar
242
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Sanırım ben küçükken mailimi girdiğim siteler hacklenmiş ve Database'i yayılınca benim maillerde gitmiş. Zaten haveibeenpwned sitesine baktım 5 yerden yayılmış benim e-postam. Adamın birisi bana musallat olmuş 3 gündür hesabıma hacklenen sitelere kayıt olduğum mailim ile girmeye çalışıyor. Şifreleri tutturamadığı için otomatik eşitleme diye bir şey yapmaya çalışıyor. Adam VPN ile IPS'i belli olmadan çalmaya çalışıyor. Buna karşı ne yapabilirim? Siber suçlara başvursam yardımcı olabilirler mi? Benim oyun-alışveriş hesaplarımın birçoğu Hotmail'e bağlı. Bunları Gmail'e geçirip direk Hotmail hesabımı mı silsem?
 
Son düzenleme:
E-posta adresini değiştiremiceğin için bence de hesaplarini yeni bir Gmail hesabina aktarıp hesabi silebilirsin.

Bu arada e postani burada da paylaşmıssın keşke sansürleseydin.
 
O zaman bütün hesapları güvenlik için yeni Gmail hesabina geçirdikten sonra hesabi kapatmasa daha iyi. @bartu pusat

Tamam hocam zaten Windows 10 için olan hesabım Hotmail olduğu için hemen silmem. Peki bu adam her gün eşitleme deneyip başarma ihtimali var mı? Bu eşitleme nedir? @VenomBey
 
Son düzenleme:
Tamam hocam zaten Windows 10 için olan hesabım Hotmail olduğu için hemen silmem. Peki bu adam her gün eşitleme deneyip başarma ihtimali var mı? Bu eşitleme nedir? @VenomBey

Eşitlemeden kastınız nedir? Hiçbir şey yapamaz anca girmeye çalışır. Bir sure sonra sıkılır birakir zaten ama maili sil misiniz zaten.

Maili silseniz bile başka maile geçirilmeyen mail verileri kalmaya devam eder her şeyi geçirdiğinize emin olun.

Size tavsiyem abuk subuk sitelerde mail forwarder kullanın, Firefox relay eklentisi ile kendi mailimi vermeden bir mail adresi açıyor, o maile gelenler benim orijinal mailime geliyor ama ben kimseye orijinal mailimi vermiyorum. Bunun gibi bir eklenti işinizi görür.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı