Birisi oyunda küfürden dava açarsa o dava elimize ne zaman ulaşır?

Büyük ihtimalle sizi korkutmak için öyle dedi. IP'yi alması, mahkemeye gitmesi, kararın çıkması falan derken hiçbir şey olmaz size. Zaten hastalık var sizin küfürünüze bir şey demezler. Zaten oyundan dava ettim diyen birinin doğruyu söyleme olasılığı yok kadar az.
 
E-Devlet'ten de adına dava açılmışsa bakabilirsin.
LoL oynuyorsan davayı yersin bu arada belirteyim. Riot'ın Türkiye ofisi de var çatır çatır senin log'larına açar bakarlar.
Bütün TR davalıktır o zaman.
 
LoL'de akrabalarıma eli değmeyen kalmadı kimse de davalık olmadı. Bu davalar genelde twiiter üzerinde oluyor bir şeyt olmaz merak etmeyin.
 
LoL oynuyorsan davayı yersin bu arada belirteyim. Riot'ın Türkiye ofisi de var çatır çatır senin log'larına açar bakarlar.

Alakası yok, ofisin bulunması sadece temsil amaçlı. Riot'un ana merkezi Amerika'da ve Riot markası ABD yasalarına bağlı. Her türlü bilgi Los Angeles'ta bulunan merkezde. Amerika'da hafif ve ağır suçlar sınıfı vardır. Mesela birisine küfür etmek hafif bir suç sayılır ve bu sebeple ABD merkezli hiçbir platform IP bilgisi paylaşmaz ülkelerle veya devletlerle. Fakat tehdit, şantaj gibi mesajlar ağır suçlara girer ve savcılık tarafından istenmesi durumunda kişinin bilgileri paylaşılır. Kısaca küfür yüzünden hiçbir ABD yasalarına bağlı platform, oyun, sosyal medya uygulamaları vs. IP bilgisi veya kişisel bilgi paylaşımı yapmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı