E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 21 Ağustos 2021 #131 Neverchanges dedi: Evet büyük ihtimalle. Sağlık olsun okul açılınca arkadaşları iyice trolleyeceğim sağ olun hocam umarım para açılırda dolandırıcıları dolandırırız Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam böyle bir konu açılmasıda forum için açıkçası iyi oldu millet konuyu görüp suya düşmez.
Neverchanges dedi: Evet büyük ihtimalle. Sağlık olsun okul açılınca arkadaşları iyice trolleyeceğim sağ olun hocam umarım para açılırda dolandırıcıları dolandırırız Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam böyle bir konu açılmasıda forum için açıkçası iyi oldu millet konuyu görüp suya düşmez.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #132 isimsiz şahıs dedi: Hocam size atanın cüzdan adresini lütfen atmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... İfşalayacağım zaten kanmasın insanlar ben gibi komisyona dev gibi para vermesinler.
isimsiz şahıs dedi: Hocam size atanın cüzdan adresini lütfen atmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... İfşalayacağım zaten kanmasın insanlar ben gibi komisyona dev gibi para vermesinler.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 21 Ağustos 2021 #133 Neverchanges dedi: İfşalayacağım zaten kanmasın insanlar ben gibi komisyona dev gibi para vermesinler. Genişletmek için tıkla... Rakam ver bana rakam.
Neverchanges dedi: İfşalayacağım zaten kanmasın insanlar ben gibi komisyona dev gibi para vermesinler. Genişletmek için tıkla... Rakam ver bana rakam.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #134 LOTR Manyağı dedi: Rakam ver bana rakam. Genişletmek için tıkla... 187000TL'ydi galiba 48.6 BNB. 4 Basamaklı sayılar vardı söyletme içim acıyor işte
LOTR Manyağı dedi: Rakam ver bana rakam. Genişletmek için tıkla... 187000TL'ydi galiba 48.6 BNB. 4 Basamaklı sayılar vardı söyletme içim acıyor işte
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 21 Ağustos 2021 #135 @Neverchanges bunlar dolandırıcı coinler. Parayı çekince ya ücret alırlar ya da çekmezsiniz. Bana da farklı bir coin gelmişti.
@Neverchanges bunlar dolandırıcı coinler. Parayı çekince ya ücret alırlar ya da çekmezsiniz. Bana da farklı bir coin gelmişti.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 21 Ağustos 2021 #136 Neverchanges dedi: 187000TL'ydi galiba 48.6 BNB. 4 Basamaklı sayılar vardı söyletme içim acıyor işte Genişletmek için tıkla... Ulan hakikatten benim aylık taksitten fazlaymış komisyon. Ben aylık 1000 TL veriyorum.
Neverchanges dedi: 187000TL'ydi galiba 48.6 BNB. 4 Basamaklı sayılar vardı söyletme içim acıyor işte Genişletmek için tıkla... Ulan hakikatten benim aylık taksitten fazlaymış komisyon. Ben aylık 1000 TL veriyorum.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #137 Roux dedi: @Neverchanges bunlar dolandırıcı coinler. Parayı çekince ya ücret alırlar ya da çekmezsiniz. Bana da farklı bir coin gelmişti. Genişletmek için tıkla... Evet gerçek olmayan sahte coinleri swapledim kesilen komisyon onlara gitti galiba. Sağlık olsun bu hayatta en zor kazanılan şeydir tecrübe. Bir şeye artık sıfırdan başlamam tecrübeyle başlarım.
Roux dedi: @Neverchanges bunlar dolandırıcı coinler. Parayı çekince ya ücret alırlar ya da çekmezsiniz. Bana da farklı bir coin gelmişti. Genişletmek için tıkla... Evet gerçek olmayan sahte coinleri swapledim kesilen komisyon onlara gitti galiba. Sağlık olsun bu hayatta en zor kazanılan şeydir tecrübe. Bir şeye artık sıfırdan başlamam tecrübeyle başlarım.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.677 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #138 Neverchanges dedi: 187000TL'ydi galiba 48.6 BNB. 4 Basamaklı sayılar vardı söyletme içim acıyor işte Genişletmek için tıkla... Hocam cidden fazlaymış sağlık olsun bir daha kanmamak dileğiyle
Neverchanges dedi: 187000TL'ydi galiba 48.6 BNB. 4 Basamaklı sayılar vardı söyletme içim acıyor işte Genişletmek için tıkla... Hocam cidden fazlaymış sağlık olsun bir daha kanmamak dileğiyle
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #139 Emma Stone dedi: Hocam cidden fazlaymış sağlık olsun bir daha kanmamak dileğiyle Genişletmek için tıkla... Durun bakalım belki ileride açılırsa ben onları dolandırmış olurum
Emma Stone dedi: Hocam cidden fazlaymış sağlık olsun bir daha kanmamak dileğiyle Genişletmek için tıkla... Durun bakalım belki ileride açılırsa ben onları dolandırmış olurum
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.677 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #140 Neverchanges dedi: Durun bakalım belki ileride açılırsa ben onları dolandırmış olurum Genişletmek için tıkla... İnşallah,bize de ateslersiniz üç beş
Neverchanges dedi: Durun bakalım belki ileride açılırsa ben onları dolandırmış olurum Genişletmek için tıkla... İnşallah,bize de ateslersiniz üç beş