Birisi soğuk cüzdanıma para göndermiş

FLUX projesi ve "whitepaper"'ı olmayan sözde oyun ödülü olarak verilecek bir coin. Swap ile sizi dolandırmaya çalışıyorlar. Twitter ve Drive linklerine erişim engellenmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bitcoin ve çoğunda bu sistem kullanılıyor ama FLUX gibi adam akıllı projesi olmayan coinler için bu geçerli olmuyor.

Evet gönderen zaten hiç daha önce gördüğüm cüzdan adreslerine benzemiyordu. Neyse 48.6 BNB duruyor o cüzdanda belki düzelir falan hep beraber yeriz parasını 😂

Ama cüzdanı eğer güvenmediğiniz bir siteye bağladıysanız içindeki kripto paralarınızı başka cüzdana aktarmanız daha iyi olacaktır.
Hocam cüzdan sadece zamanında Ethermine'ye bağlıydı bir de Binance Pool'a benim anlamadığım adamlar benim adresimi nereden aldı?

Sen onu bana ver, yıkıldı hayallerim.
Sizin mobilyalar kaldı desene bu işte kârdan çok zarar oldu sizin mobilya durumu @Neverchanges hocamın komisyon parası 😂 neyse hocam buyurun ayıp ettiniz:
soguk-su-icenler-dikkat-946-sira7.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı