Birisi soğuk cüzdanıma para göndermiş

Evet gerçek olmayan sahte coinleri swapledim kesilen komisyon onlara gitti galiba. Sağlık olsun bu hayatta en zor kazanılan şeydir tecrübe. Bir şeye artık sıfırdan başlamam tecrübeyle başlarım.

Güzel bir macera yaşadık kardeş, yeri geldi sevindik yeri geldi heyecana kapıldık ama olmadı işte. Benim mesai bitiyor eve geçeceğim evde hanım bilgisayarı açtırmıyor benimle ilgilen diyor. Benim Ziraat'e EFT yapacak babayiğit yoksa ben kaçıyorum?

Güzel bir macera yaşadık kardeş, yeri geldi sevindik yeri geldi heyecana kapıldık ama olmadı işte. Benim mesai bitiyor eve geçeceğim evde hanım bilgisayarı açtırmıyor benimle ilgilen diyor. Benim Ziraat'e EFT yapacak babayiğit yoksa ben kaçıyorum?
Valla hocam o kadar olsa dükkan senin maalesef yok. Neyse Allah'a emanetsiniz.

Kolay gelsin hocam size 😂

Evet gerçek olmayan sahte coinleri swapledim kesilen komisyon onlara gitti galiba. Sağlık olsun bu hayatta en zor kazanılan şeydir tecrübe. Bir şeye artık sıfırdan başlamam tecrübeyle başlarım.
Ben anlamıyorum bu işlerden ne oldu şimdi ? Gönderilen parayı çektiniz ve sizden komisyon mu aldı ?

Ben anlamıyorum bu işlerden ne oldu şimdi ? Gönderilen parayı çektiniz ve sizden komisyon mu aldı ?
Herifler öyle bir sistem kurmuş ki benim adresimi bulup sahte para göndermişler ben de bunu BNB'ye çevirmek için swap sitelerini kullandım 187000TL değerinde BNB alacaktım ama komisyonu yükseltmeden çeviremiyordum ben de maksladım komisyon ücretini. Öyle çevirdi BNB hesabıma geldi ama sahte yani herhangi bir yere atamıyorum. Giden komisyon parası gitti. Belki ileri de o para açılır umarım çünkü yani tonlarca yenile atıyorum hala 48.6 BNB var gözüküyor.
Çekemedi, komisyon aldı. Yanlış mı biliyorum @Neverchanges
Evet, aynısı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı