Birisini sevdim ve bugün bana aşık olduğu kişiyi anlattı

• Konuyu başlatan niu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 958

niu

Hectopat
Bugün deli gibi sevdiğim bir kızla sohbet ederken bana aşık olduğu kişiyi anlattı. Bana ne kadar heyecanlı olduğunu, mutlu ve sevinçli olduğunu söyledi. Hiçbir şey yapamadım kafamı koyup dinlemekten başka. Ruhsal olarak bitmiş durumdayım ne yapacağımı bilemiyorum. Bir kız için bu kadar üzülmenin doğru olmadığını biliyorum ama hayatım yalanlardan ibaret. Konuşup dertleşebileceğim arkadaşlarım yok bu yüzden buraya yazıyorum. Lütfen bu durumdan çıkmam için bana yardımcı olabilecek önerilerde vs. bulunun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dışarı çıkıp uzaktaki bir bakkala gidip kutu kola alıyorum sonra bir banka oturup içip telefona bakıyorum 2-3 saat eve dönmüyorum nedense bende bayağı işe yarıyor rahatlıyorum dene bence.

Zamanında buna benzer bir olay yaşadım, konusunu açmıştım. İsterseniz okuyabilirsiniz.

Bugün deli gibi sevdiğim bir kızla sohbet ederken bana aşık olduğu kişiyi anlattı. Bana ne kadar heyecanlı olduğunu, mutlu ve sevinçli olduğunu söyledi. Hiçbir şey yapamadım kafamı koyup dinlemekten başka. Ruhsal olarak bitmiş durumdayım ne yapacağımı bilemiyorum. Bir kız için bu kadar üzülmenin doğru olmadığını biliyorum ama hayatım yalanlardan ibaret. Konuşup dertleşebileceğim arkadaşlarım yok bu yüzden buraya yazıyorum. Lütfen bu durumdan çıkmam için bana yardımcı olabilecek önerilerde vs. bulunun.
Ya anlattığı kişi sensen?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00