Biriyle ilk sohbette ne söylenmeli?

İster istemez zaman geçtikçe öğreniliyor bunlar. Sonradan konuyu okuyacak abilerim, kardeşlerime verebileceğim birkaç tavsiye var.
Kendiniz olun dostlar, kimse için kendingizi değiştirmeyin, emin olun değmiyor. Sizi siz olduğunuz için seven birisi çıkarsa o zaman sizden mutlusu olmayacak zaten.

Farklı olmaya bakın, Fitness'a gidip kas yapıp story atmak, motor üstünde 250 km/h hız yaparken no 1 müziği ekleyip story atmak, BMW M5 alıp viski çikolata Story'si atmak gibi eylemler sizi sadece olgunlaşmamış ve o konuda ilgisi olan kızlara, erkeklere itecektir. Emin olun buna gerek yok.

Kütüphaneye ders çalışmaya, kitap okumaya gidin. Ciddi söylüyorum bunu. Orada sizin TYT matematikte 1 tane sorunuza yardım etmeye çalışan karşı cinsle çok güzel bağlantılar kurabilirsiniz.

Sosyal olmaya, bilgili ve eğitimli olmaya çalışın. Popüler kültür kölesi değil.

Katılıyorum vallahi lise 1'den itibaren kişileri tanıya tanıya bu dersleri hayat öğretiyor hocam senin de bunları dile getirmen tüm kardeşlerimize abilerimize illaki faydası dokunur. Ellerine sağlık.

İster istemez zaman geçtikçe öğreniliyor bunlar. Sonradan konuyu okuyacak abilerim, kardeşlerime verebileceğim birkaç tavsiye var.
Kendiniz olun dostlar, kimse için kendingizi değiştirmeyin, emin olun değmiyor. Sizi siz olduğunuz için seven birisi çıkarsa o zaman sizden mutlusu olmayacak zaten.

Farklı olmaya bakın, Fitness'a gidip kas yapıp story atmak, motor üstünde 250 km/h hız yaparken no 1 müziği ekleyip story atmak, BMW M5 alıp viski çikolata Story'si atmak gibi eylemler sizi sadece olgunlaşmamış ve o konuda ilgisi olan kızlara, erkeklere itecektir. Emin olun buna gerek yok.

Kütüphaneye ders çalışmaya, kitap okumaya gidin. Ciddi söylüyorum bunu. Orada sizin TYT matematikte 1 tane sorunuza yardım etmeye çalışan karşı cinsle çok güzel bağlantılar kurabilirsiniz.

Sosyal olmaya, bilgili ve eğitimli olmaya çalışın. Popüler kültür kölesi değil.

Bu konularda çok haklısınız bence, insanlar sırf popüler kitleye hitap edeceğim diye paylaşmadığı şeyi bırakmıyor. Sosyallik herkese lazım olan öncelikli bir şey olmalı bana kalırsa.

Bu konularda çok haklısınız bana kalırsa, insanlar sırf popüler kitleye hitap edeceğim diye paylaşmadığı şeyi bırakmıyor. Sosyallik herkese lazım olan öncelikli bir şey olmalı bana kalırsa.

Katılıyorum kesinlikle.

Şöyle bir örnek vereyim, günümüzde özellikle karşı cinsten beklentiler bir hayli düşmüş durumda. Çoğunlukla fiziksel şeyler oluyor bunlar.

Oysaki tamamen gereksiz Starbucks storylerinden, Snap'te atılan yalandan kahve+kitap fotoğraflarından, WhatsApp'ta atılan "bugün şuraya gittik" durumlarından bir ayrılsak çok şeyler değişecek.

Sırf popüler kültür saçmalıklarına uyuyor diye bir karşı cinsle ilgilenmek yerine, eğitimli ve bilgili bir kişiyle beraber olmanız; hatta bırakın beraber olmayı sadece sohbet etmeniz bile ufkunuzu genişletecektir.

Karşı cinsten sevdiğiniz biriyle oturup bilgilerinizi ortaya koymak, tartışmak ve birbirinizi geliştirmek sanılanın aksine çok çok daha zevk veren bir şey.

Motosiklet, araba, kaliteli ayakkabılar, kıyafetler almak zor değil dostlar. Paranız varsa herkes size sorgulamadan verecektir bunları. Herhangi bir erkek/kız da aynı şekilde ilgi verecektir size.

Fakat, bilgiyi kolay kolay kazanamazsınız, bilgili bir kızı da aynı şekilde. Ancak bunu başarırsanız sizden daha mutlusu olmayacaktır.

23 yaşındaki bir kardeşin olarak söylüyorum olmadığın biri gibi davranma yalandan gülme kızlar bunları anlıyor kendini çok havalı gösterme doğal davran kimse için değmez

Hikayeye yanıt verdim bakalım, yüksek ihtimalle istekler kısmına düştü ama hayırlısı. @Rowaulf

Baktın cevap veren falan olmazsa çık takipten falan hocam.

Şey diyebilirsin "dışarıdan demesi kolay", fakat emin ol bazen bu tavsiyeler de işe yarıyor. Kız cevap vermezse tamamen çıkar onu aklından.

@Otomatik Mandalina hayırdır neye güldün birader?

Konu sahibinin hem hoşlandığı bir kızla yüz yüze değil de sanaldan tanışmaya çalışmasına hem de karşısındaki kişiyi kendisinden üst düzey görerek kendisine alt seviye insan etiketi yapıştırmasına güldüm.

Başka merak ettiğin şeyler varsa sor onları da öğreteyim.

Son düzenleme:
Konu sahibinin hem hoşlandığı bir kızla yüz yüze değil de sanaldan tanışmaya çalışmasına hem de karşısındaki kişiyi kendisinden üst düzey görerek kendisine alt seviye insan etiketi yapıştırmasına güldüm.

Başka merak ettiğin şeyler varsa sor onları da öğreteyim.

Muhtemelen aynı şehirlerde değiliz, o sebepten açıkçası. Normal şartlarda sanaldan ilişki yapan biri değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı