Biriyle nasıl tanışabilirim?

Biriyle tanışamıyorum yakın arkadaş olamıyorum. Mesela yeni bir dershaneye yazıldım orada hiç arkadaşım olmadı. Yanında rahat durabileceğim kısacası biriyle nasıl arkadaşça tanışabilirim?
Akışına bırak hocam özel bir çaba göstermeye gerek olduğunu düşünmüyorum

Birisiyle tanışmayı bu kadar şartlandırdığınız sürece üzgünüm ancak kimseyle tanışamazsınız. Akışına bıraktığınız zaman kendiliğinden illa arkadaşlarınız olacaktır. Hatta hiç olmaz diye düşündüğünüz kişiler bile arkadaşınız olabiliyor.

Herkes tutturmuş bir akış, 17 yıldır akışına bırakıyorum daha tık yok bakalım. Okulda konuştuğum çocuk veya kız okulda kalıyor gerisi yok. Üniversitede bayağı sıkıntı olacak bu samimi olamama mevzusu.

Delirmiş birisinin söyleyeceği şey.

Devam ettiremi

Devam ettiremiyorum

Devam ettiremiyorum

İlgi alanlarından bahset ortak birisine tutun. İlgi alanların ortsksa rahat arkadaş olursunuz. Sıra arkadaşı falan sohbet açması kolay insanlardır onlarla başla. Başka verilecek taktik yok gerisi sana kalmış. Devam ettirmeye uğraşl ettiremiyorsan başka birini dene ya da sonra dene. Asosyal olma. İyi bir şey değil.

Bir sürü şey.
Ha ha, burada yazdıklarından belli oluyor ne biçim hayal dünyasında yaşadığın. Yalnızlık başına vurmuş, iyi hissediyorum sanıyorsun bu da yetmezmiş gibi insanları kendin gibi yapmaya çalışıyorsun.
Adam birisiyle nasıl tanışabilirim diyor, sen ise burada konuyla ilgisiz bir şekilde yalnız ol diyorsun. Bana ne senin ne olduğundan?

Tavsiye bu, düşünme yetin çatma odaklı olduğu için "bir hayvan gibi" bir taraflarına dokunmuş senin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…