Birleşik Krallık içinde alınacak kargoda sorun çıkartır mı?

Cchi

Hectopat
Daha fazla  
Screenshot_2025_07_03-2.png

Merhaba, arkadaşım İngiltere'de olacak 2 haftalığına bugünden itibaren, benim de çok sevdiğim ama Merch'leri Türkiye'ye kargolanmayan bir sanatçı var, ondan rica ettim. Genel soru soruyorum çok bilgisizim bu konularda; otele sipariş verilir mi? 2 hafta içinde gelir mi? Gelmezse ne olur? Ve sizce mantıklı mı? (ships in 3-5 days dediğini biliyorum ama kesin olur mu diye sordum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba! Otelin adresine sipariş verebilirsin, genelde sorun olmaz. 3-5 günde gelir derlerse, 2 hafta içinde gelmesi çok muhtemel. Gelmezse otel paketi kabul etmez veya seni arayıp haber verir; o zaman arkadaşın alır ya da iade olur. Mantıklı, çünkü Türkiye’ye gönderilmiyorsa en kolay yol bu. Ancak takip numarası ile kontrol etmek önemli.

Merhaba! Otelin adresine sipariş verebilirsin, genelde sorun olmaz. 3-5 günde gelir derlerse, 2 hafta içinde gelmesi çok muhtemel. Gelmezse otel paketi kabul etmez veya seni arayıp haber verir; o zaman arkadaşın alır ya da iade olur. Mantıklı, çünkü Türkiye’ye gönderilmiyorsa en kolay yol bu. Ancak takip numarası ile kontrol etmek önemli.
Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı