Birlikteyken başkasına bakan sevgili

Mysmeh

Kilopat
Daha fazla  
Konu belki size saçma veya özgüvensizce gelebilir ama öyle bir şey yok. Sevgilimle buluştuğumuz zaman etrafa bakıyor hadi bunu geçtim bana bakarken göz göze durumdayken başka erkeklere gözü kayıyor. Bana bakarken benim arkamdan geçen birine bakıyor sonra bana bakıyor tekrar, bu normal bir şey mi? Olayın özgüvenle veya beni bırakıp ona gider başkasını beğenir korkusu gibi bir şeyle alakası yok. Şunu da ekleyem hayatımda bu kadar güvenebildiğim biri olmadı ve beni bu kızdan daha fazla sevecek biri yok dünyada gibi hissettirdi fakat bu olay çok can sıkıcı ve 1 kez de olmadı yani. Ne düşünüyorsunuz umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıskandırmaya çalışıyor gibi galiba, ya da yanında heyecan yapıp gözünü kaçırıyordur falan.

Eğer içini kemiriyorsa bence konuş. "yanlış anlamamak adına" diye gir konuya.

Konuştuk defalarca istemeden yaptığını söylüyor. Böyle bir şeyi istemeden nasıl yapabilirsin defalarca veya ben başka erkeklere bakma diye uyarmam biraz saçma oluyor. Bu kadar kolay mı yani göz kayması veya benden gözünü alması bu aşk veya sadakat gibi şeylere ters düşmüyor mu? Bir de kıskandırmaya çalışmak veya heyecanla ilgili değil.

Konuştuk defalarca istemeden yaptığını söylüyor. Böyle bir şeyi istemeden nasıl yapabilirsin defalarca veya ben başka erkeklere bakma diye uyarmam biraz saçma oluyor. Bu kadar kolay mı yani göz kayması veya benden gözünü alması bu aşk veya sadakat gibi şeylere ters düşmüyor mu? Bir de kıskandırmaya çalışmak veya heyecanla ilgili değil.

Kaşınıyor o zaman, yavaştan kaşı arkadaşı :)

Kişilik olarak ve bana, etrafa davranışları genel olarak çok iyi birisi ve seviyorum güveniyorum. Her konuda aynı kafada ruh eşi gibiyiz bu ve başka sinir olduğum bana kötü hissettirdiği olaylar oldu bunlar için ilişki bitirmek doğru mudur? Veya bu hissiyatlarla ilişkiyi devam ettirmek doğru mudur? Emin olamıyorum hiçbişeye.

Son düzenleme:
Kişilik olarak ve bana, etrafa davranışları genel olarak çok iyi birisi ve seviyorum güveniyorum. Her konuda aynı kafada ruh eşi gibiyiz bu ve başka sinir olduğum bana kötü hissettirdiği olaylar oldu bunlar için ilişki bitirmek doğru mudur? Veya bu hissiyatlarla ilişkiyi devam ettirmek doğru mudur? Emin olamıyorum hiçbişeye.

İlişki bitirmek için değil. Sadece rahatsız olduğunu anlayana kadar söyle.
Düzelmiyorsa sana kalmıs.

Normal değil. Sen varken bile bu kadar çok bakıyorsa sen yokken neler yapar. Zaten bir kız birine aşık olduğu zaman diğer erkekler önemsizleşiyor. Ha tabi gerçekten yakışıklı birini görürlerse bir kaç saniye falan bakabilirler ama sevgilinin yanında sürekli başka erkeklere bakmak bambaşka bir şey tavsiyem en kısa sürede ayrıl kızdan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı