Birlikteyken başkasına bakan sevgili

1 olur 2 olur hep mi istemsiz gözü kayar veya başkasına dönüp bakar.

İşte bu yüzden sokağa çıkmak istemiyorum.
Herkes bana bakıyor sonra size üzülüyorum hehehehehe.

Şahsen private Instagram hesabı açan kızdan olmaz.

Alakasız.

Hocam şöyle söyleyeyim ben normalde ozguveni cok yuksek biriyim fizigimde iyi uzun zamandir spor yapiyorum ama bu durum biraz farkli yani aşık bir insanin asik oldugu kisiden baskasini gormeyecegine bakmayacagina veya bakmak istemeyecegine inaniyorum. Bunu bu kadar kolay yapabiliyorsa asik degil diye düşünüyorum. Bunu kötü niyetle yapmadigini düşünüyorum kendisi cok iyi biri ama o zaman neden yaptı diye düşündüğüm bunun gibi davranislari mevcut ve bunlari bir yere koyamiyorum unutamiyorum ve bu olaylardan kaptigim soguklugu geciremiyorum. Hayatimi birlikte gecirmek istedigim turden birisi ama böyle hissederek devam etmek ne kadar doğru bilmiyorum.

Özgüvenin yüksek değil bence ama kötü durumda değilsin kanka.
Sadece paranoyaklık var sende.
Kız bence kimseye bakmıyordu sen kafanda kura kura büyüttün bunu sonunda kız kimseye bakmasa bile sana olan ilgisi bitmişti.

İşte bu yüzden sokağa çıkmak istemiyorum.
Herkes bana bakıyor sonra size üzülüyorum hehehehehe.

Alakasız.

Özgüvenin yüksek değil bence ama kötü durumda değilsin kanka.
Sadece paranoyaklık var sende.
Kız bence kimseye bakmıyordu sen kafanda kura kura büyüttün bunu sonunda kız kimseye bakmasa bile sana olan ilgisi bitmişti.

Hocam kızın başkasına baktığını görüyorum ve oda baktığını gördüğümü görüyor durum söylediğin gibi değil. Şu an kızın ilgisinde iliski icin cabasinda hiçbir sıkıntı yok ben farkli bir olaydan dolayı bir soğukluk kaptım ve uzun süredir iliski icin cabam ilgim yok. Kiz tek tarafli cabaliyor ben soguk davranıyorum içimden bir şey yapmak gelmiyor fakat kiz bana iyi davrandigi icin ayrilmakta mantikli gelmiyor. İliskinin devam edecegi zaten yok kendini ayrilmaya ikna etmesi lazim sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı