Bisiklet almak istiyorum ama kaza yapmaktan korkuyorum

Bisiklet için uygun bir yerde oturmuyorsanız almayın, ben bisiklet için çok uygun bir yerdeyim ama fiyatlardan alamıyorum.
çok uygun bir yer derken nasıl bir yerdesiniz? ben de kendi muhitim hakkında aynı şekilde düşünüp yaklaşık 1 ay önce bisiklet aldım ama işten ve hava şartlarından henüz deneme fırsatım olmadı.
 
Korkunun üzerine gitmek zorundasın. Eğer bugün bisiklet korkunun üzerinw gitmezsen bu korku yarın başka paranoyaklıklara evrilir.
 
Sadece ciğerlik bir durum değil, zemin de pek elverişli olmuyor yağmurluyken, fren kullanırken çok dikkatli olmak lazım yağmurlu günlerde. Kayıp dizleri yarabilirsiniz vallahi.

Konu sahibine gelecek olursak, hepimiz öleceğiz ve bunu tahmin etmek imkansız. Hayata bir kere geleceksin ve istediğin şekilde yaşamak senin hakkın.

Bisiklet geçmişin var mı?

Yok hocam bisiklet geçmişim yok aşağıda küçük bir yer var bisiklete uygun orada öğreneceğim.
 
Herkese merhaba, bisiklet istiyorum ve yakın zamanda almayı da düşünüyorum fakat korkuyorum. Çünkü bir arkadaşımın arkadaşı feci şekilde bisiklet kazası geçirerek hayatını kaybetti ve ben de bu videoyu gördüm o günden beri travma kaldı bunu nasıl yenebilirim?
Dikkatli olursanız kaza olmaz.
 
Bence git al kendine güvenirsen kaza yapman imkansız ( tabii biraz da bilmen gerekiyor. )
 
Okula geç kalmıştım hava yağmurluydu bende bisikletle gideyim dedim süratle giderken teker kaydı yere göğüs üstü çakıldım ama iyileştim ciğerlerde bir şey yok.
Geçmiş olsun hocam, kış lastikleri + yavaş sürme ile genel olarak çözülemez değiller bunlar haliyle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı