Bisiklet eldiveni %90 indirim 29.99TL

Bisiklet veya da motosiklet kullananlar için kaçırılmaması gereken bir fırsat bence daha yeni gördüm Amazon'da direkt yapıştırın yurt dışından geliyor herhangi gümrük ile ilgili bir şey çıkmaz büyük ihtimal Amazon bizim yerimize ödüyor bildiğim.


Az önce kendim de aldım l beden ve şunu gördüm normalde yurt dışı ürünler Amazon'da belirtilir. Yurt dışından gelse bile yurt dışından gönderilir ibaresi göremedim ve satıcının bilgisi yok. Satıcı adı mavi renklerle link olarak belirtilir basar ulaşırsın. ürünün sadece modeli yazıyor ama kimin sattığı falan yok hayalet mi bu satıcı niye bilgisi yok? Ürün sıkıntılı duruyor gibi yine de denedim ve amazona mail attım cevap bekleyeceğim cevap gelirse yazarım.
 
Az önce kendim de aldım l beden ve şunu gördüm normalde yurt dışı ürünler Amazon'da belirtilir. Yurt dışından gelse bile yurt dışından gönderilir ibaresi göremedim ve satıcının bilgisi yok. Satıcı adı mavi renklerle link olarak belirtilir basar ulaşırsın. Ürünün sadece modeli yazıyor ama kimin sattığı falan yok hayalet mi bu satıcı niye bilgisi yok? Ürün sıkıntılı duruyor gibi yine de denedim ve amazona mail attım cevap bekleyeceğim cevap gelirse yazarım.

Hocam sen görememişsin bence, satıcı ismi gözüküyor bende problem yok.
 
Tahmini vergi
  • Ürün bedeli: 30 TL
  • %18 Gümrük Vergisi: 5,4 TL (AB ülkesinden geleceği için)
  • Gümrük Sunum Ücreti: 12 TL
  • Damga Pulu Vergisi: 1 TL
  • TOPLAM Vergi: 18,4 TL
Denemeye değer bir rakam bence ben şahsen sipariş ettim. Bu tarz bir eldivene ihtiyacım vardı simülasyonda kullanmak için.
 
Yazar mısın satıcı adını? Ya da ss olarak ?
B2BA Shop yazıyor satıcı olarak.

1659940535702.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı