Bisiklet için logo

Pisikletim

Hectopat
Arkadaşlar logom nasıl, fikrinizi almak istiyorum.
pisikletim.png

Hocam fikir ve isim güzel fakat, logo sanki biraz pikselli ve garip duruyor. Ayrıca rengi mavi yapmanızı da öneririm.
Eyvallah kardeşim tavsiyelerini dikkate alacağım. Kardeşim kendimi geliştiriyorum, eğer sende istersen sanada logo yapabilirim. Bu arada diğer arkadaşlarında yorumlarını merak ediyorum.

Dostum, dediğin gibi yapmaya çalıştım. Nasıl olmuş ?

Dosya Ekleri

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 108
Kardeşim ilk attığın logo daha muhteşem Atakan Atabey çok yanılıyor, bir şey bildiği yok. Sen kendi yoluna bak seviliyorsun. 1. logoyu kullanmanı tavsiye ederim sanırım Web sitesinde kullanacaksın. Sen kimseye bakma bana güven.

Atakan sana da ayıp kardeşim neden başkalarını kıskanıyorsun. Maalesef gençlik bitmiş çok yazık.
Ben kimseyi kıskanmıyorum, sadece logosu hakkında fikrimi belirttim ve öneri verdim.
Eyvallah kardeşim tavsiyelerini dikkate alacağım. Kardeşim kendimi geliştiriyorum, eğer sende istersen sanada logo yapabilirim. Bu arada diğer arkadaşlarında yorumlarını merak ediyorum.

Dostum, dediğin gibi yapmaya çalıştım. Nasıl olmuş ?
Bence bu çok daha iyi olmuş, daha derli toplu ve güzel gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı