Dirt Jump aslında bu iş için biçilmiş kaftan hocam ama arkadaşın sanırım bunun için yeterli bütçesi yok.Bu tür bisikletler arazi için uygundur. Ön kaldırıp akrobasi hareketleri gibi şeyler yapacaksanız size Dirt jump öneririm.
Dirt Jump aslında bu iş için biçilmiş kaftan hocam ama arkadaşın sanırım bunun için yeterli bütçesi yok.Bu tür bisikletler arazi için uygundur. Ön kaldırıp akrobasi hareketleri gibi şeyler yapacaksanız size Dirt jump öneririm.
Öneri verdiği bisikletlerle o tür hareketleri çok fazla yaparsa tamirden çıkamazDirt Jump aslında bu iş için biçilmiş kaftan hocam ama arkadaşın sanırım bunun için yeterli bütçesi yok.
Bmx in Büyük Bisikletleri Var Bakmanı Öneririm Ancak Bir Taktiğim varEvet anladığınız gibi bisikleti ağır kullanacağım yani fazla ön kaldıracağım. Onun için uygun fiyatlı bisiklet arıyorum. Aklımda şunlar var:
Kron XC 100.
Ya da.
Mosso wildfire 27.5
Bu iki bisiklet ön kaldırmak için mümkün mü? Fazla bilgim yok bisikletlerle yardımcı olursanız sevinirim. (Bisikleti çoğunlukla taşlı yollarda kullanacağım).
Evet anladığınız gibi bisikleti ağır kullanacağım yani fazla ön kaldıracağım. Onun için uygun fiyatlı bisiklet arıyorum. Aklımda şunlar var:
Kron XC 100.
Ya da.
Mosso wildfire 27.5
Bu iki bisiklet ön kaldırmak için mümkün mü? Fazla bilgim yok bisikletlerle yardımcı olursanız sevinirim. (bisikleti çoğunlukla taşlı yollarda kullanacağım).
Reis vitesi düşür gidonu kaldır olabildiğince hızlı pedal at her bisikletle olur bir kriteri yok bunun.Evet anladığınız gibi bisikleti ağır kullanacağım yani fazla ön kaldıracağım. Onun için uygun fiyatlı bisiklet arıyorum. Aklımda şunlar var:
Kron XC 100.
Ya da.
Mosso wildfire 27.5
Bu iki bisiklet ön kaldırmak için mümkün mü? Fazla bilgim yok bisikletlerle yardımcı olursanız sevinirim. (Bisikleti çoğunlukla taşlı yollarda kullanacağım).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.