Bisiklet ile ne kadar hızlı gidilebilir?

Buraya hız yazanların hepsi ya yalan söylüyor ya da ölçümleri yanlış. Profesyonel bisikletçiler 45Km hıza çıkabiliyorlar. Amatörler 30 civarı. Hepsinin bisikleti de hız için özel. Dağ bisikleti vs. değil. 14-15 yaşındayken bisikletimin km kadranı vardı. Elektronik değil analog. Büyük ölçüde doğru gösteriyor ve yokuş aşağı 30 küsür Km hıza çıkmıştım. Bisiklet her an parçalarına ayrılacak gibiydi ve hız inanılmaz yüksek. Arabayla 200üstü gider gibi :) MAX hız olarak çok farklı rekorlar var ama hepsi özel bisikletler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fazla hızlı gitmeni önermem. 😁

Ayrıyeten arkadaşın dediğini de dikkate alın hala aklımdan çıkmadı o gün...

Pedalı ne kadar hızlı çevirir isen o kadar hızlı gidersin diye düşünüyorum. :d
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
hayır öyle olmuyor.

Ne anlamada gıcık? Ben arkadaşı uyardım sadece profesyonel değilse diye bir insanın sağlığını düşünmekte mi suç oldu belki düşüp bir yerlerini kıracak? Konu da yazsaydı ben profesyonelim diye bir kaç tavsiye verirdik o zaman. Ki bazı profesyonel bisiklet sürücüleri bile bisikletten düşebiliyor.

Buraya hız yazanların hepsi ya yalan söylüyor ya da ölçümleri yanlış. Profesyonel bisikletçiler 45km hıza çıkabiliyorlar. Amatörler 30 civarı. Hepsinin bisikleti de hız için özel. Dağ bisikleti vs. değil. 14-15 yaşındayken bisikletimin km kadranı vardı. Elektronik değil analog. Büyük ölçüde doğru gösteriyor ve yokuş aşağı 30 küsur km hıza çıkmıştım. Bisiklet her an parçalarına ayrılacak gibiydi ve hız inanılmaz yüksek. Arabayla 200üstü gider gibi :)

Vallahi ben arabayla aynı hızda gidiyordum araba ile ölçtük.

Buraya hız yazanların hepsi ya yalan söylüyor ya da ölçümleri yanlış. Profesyonel bisikletçiler 45km hıza çıkabiliyorlar. Amatörler 30 civarı. Hepsinin bisikleti de hız için özel. Dağ bisikleti vs. değil. 14-15 yaşındayken bisikletimin km kadranı vardı. Elektronik değil analog. Büyük ölçüde doğru gösteriyor ve yokuş aşağı 30 küsur km hıza çıkmıştım. Bisiklet her an parçalarına ayrılacak gibiydi ve hız inanılmaz yüksek. Arabayla 200üstü gider gibi :)

Bacak kasları ile bir şey etmez gibi adamakıllı.

Vallahi ben arabayla aynı hızda gidiyordum araba ile ölçtük.

Aynen hocam. Ben de geçen usain bolt ile yarışıyordum. Bir bisiklet araba ile aynı hizda gider mi sizce?

Videodaki gibi bir rampa buluyorsun son gaz pedalıda çevirerek rampadan iniyorsun.

Videodaki gibi bir rampa buluyorsun son gaz pedalıda çevirerek rampadan iniyorsun.

Sonra tahtalı köy. Aslında mantıklı ama çok tehlikeli duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı