Bisiklet jant yamulması

TalisMann

Hectopat
1 yıl önce 2 janti da degistirmistim. Baktım jant patlamış birkac gündür on teker yamuk dönüyor arka fren sürtüyordu. Bisikletci ikisi de değişecek dedi. Bisiklet Champions marka 24 jant. 62 kiloyum. Acaba kilodan dolayi mi? Tekrar değişeceğim ama tekrar yamulur diye korkuyorum. Tekrar yamulur mu sizce?

Dağ bisikleti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Engebeli yolda hızlı gitmek sürekli kasislerden zıplayarak geçmek veya lastik havasız şekilde uzun yol giderse yamulabilir.
Benim örneklerin biraz daha Extreme.

Ben bu şekilde bir sene jant kıramadım. O kadar da dandik olmaz herhalde. Mosso dağ bisikleti alüminyum v jantı vardı.

Bende normal jant vardi her kasiste hızlanır kasisin ziplatmasiyla birlikte bende ziplardim bayağı havaya kalkardim bisikletle 5. ayı göremeden jant ortadan çöktü kilom 77.

Bir kerede arka lastiğim patlamisti 1km falan havasız sürmek zorunda kaldim hava 40 derece idi o gün yuruyemedim jant yanlardan ezilmişti.

Yeni jantların tel akord ayarı yapılmamışsa kolay yamulur.
Akord ayarında sıkıntı yok

Fazla şişirilen lastik engebeli yolda jant yamulmasına neden olur; hele oradan buradan atlıyorsan, kasislerde dikkat etmiyorsan normal.

Süspansiyon var mı?
Süspansiyon yok. Evet ara sıra kasiste hopluyorum

Arkadaşlar biraz hızlı yazarmısınız. Ona göre karar vercem satcam bisikleti. Jant değiştirsem yamulur yada patlar mı jant kiloyla alakası varmı 62 kg yim

Tek tekerde uzun süre gidiyorum. Hangi jant dayanır bunlara çift kat alüminyum nasıl

Bisiklet bisikletçide haber bekliyor şuan o yüzden

Son düzenleme:
Akord ayarında sıkıntı yok

Süspansiyon yok. Evet ara sıra kasiste hopluyorum

Arkadaşlar biraz hızlı yazarmısınız. Ona göre karar vercem satcam bisikleti. Jant değiştirsem yamulur yada patlar mı jant kiloyla alakası varmı 62 kg yim

Tek tekerde uzun süre gidiyorum. Hangi jant dayanır bunlara çift kat alüminyum nasıl

Bisiklet bisikletçide haber bekliyor şuan o yüzden
amortisör yoksa tüm darbeler janta biner kırılması normal. 26 jant mıydı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı