Bisiklet kaskı + bisiklet gözlüğü mü yoksa motor kaskı mı?

karul

Decapat
Şu an elimde 1 tane kask var. Bisiklet gözlüğümü almalıyım? Yoksa bisiklet kaskını kullanmayıp motor kaskı mı almalıyım? Full head olduğu için daha iyi gibi ama emin değilim. Fobim yok fakat sıkışık şeylerden rahatsız oluyorum. Tişört, pantalon hepsini oversize tercih ediyorum. Ayrıca en düşük ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor?

Şu an elimde 1 tane kask var. Bisiklet gözlüğümü almalıyım? Yoksa bisiklet kaskını kullanmayıp motor kaskı mı almalıyım? Full head olduğu için daha iyi gibi ama emin değilim. Fobim yok fakat sıkışık şeylerden rahatsız oluyorum. Tişört, pantalon hepsini oversize tercih ediyorum. Ayrıca en düşük ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor?

Bahsettiğiniz kaskları bisiklette mi yoksa Motor'da mı kullanacaksınız.

Bahsettiğiniz kaskları bisiklette mi yoksa Motor'da mı kullanacaksınız.
Bisiklet için mi motor için mi?

Bisiklet konusunda açtığıma göre bisiklet.

Motor kaskının vizör'ü oluyor çok önemli. Motor kaskı tabii ki de.

Kask ve eldiven dışı kendimi korumak için ne almalıyım? Uzun süredir sürmüyorum. Son 1 haftadır yeni yeni sürmeye başladım.

Kask ve eldiven dışı kendimi korumak için ne almalıyım? Uzun süredir sürmüyorum. Son 1 haftadır yeni yeni sürmeye başladım.
Bence bisiklet kaskı ve gözlüğü kullanın.

Yeni fark ettim fakat konuya gelirsek vizörlü motor kaskı almayın görselde belirttiğim fullface tercih edebilirsiniz güneş koruma gözlüğü çıkartılması avantaj motor kaskına göre.

Dosya Ekleri

• 1693431378075.jpeg
    1693431378075.jpeg
    221,3 KB · Görüntüleme: 67

Dirseklikler çok önemli. Düşüşlerde çok şey kurtarabiliyorlar. Bisiklet sürecekseniz kaska gerek yok aslında ama illahi ileride de lazım olacaktır bence motor kaskı satın alınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı