Bisiklet lastik havası nasıl indirilir?

Merhaba arkadaşlar. Bisikletin lastiğini çok şişirdim, lastiğin patlamaması için nasıl lastiğin havasını indirebilirim?

Selamlar bu soruyu sormak için konu açıp yardım almak biraz garip oluyor. Öncelikle herhangi bir tornavida ile sibobun hava kanalına bastırıp basılı tutarak istediğiniz kadar lastiğin havasını azaltabilirsiniz. Pompa kapağından kastınız hava kilidi olsa gerek. Hava kilidini açmadan lastiğin havasını indiremezseniz. Böyle olaylarda deneme yanılma yoluyla kendiniz hallederseniz hem tecrübe kazanırsınız hem bakış açınız değişir.

Selamlar bu soruyu sormak için konu açıp yardım almak biraz garip oluyor. Öncelikle herhangi bir tornavida ile sibobun hava kanalına bastırıp basılı tutarak istediğiniz kadar lastiğin havasını azaltabilirsiniz. Pompa kapağından kastınız hava kilidi olsa gerek. Hava kilidini açmadan lastiğin havasını indiremezseniz. Böyle olaylarda deneme yanılma yoluyla kendiniz hallederseniz hem tecrübe kazanırsınız hem bakış açınız değişir.
Tamam ben o zaman sibobun hava kanalına bastırayım tornavida ile çok bilmiyomda bu işleri o yüzden konu açmak zorunda kaldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı