Bisiklet - motor ikiliminde kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Motora sakın binmeyin! Olur da binerseniz inmeniz için cumhurbaşkanını araya soksalar dahi, sizi o motordan indiremezler.:D
Ben eski motorcuyum, mübarekteki zevki hiç bir şeyde bulamadım.(y)

Eğri oturup doğru konuşalım, şimdi üniversiteye bi bisikletle gitmek var birde motorla.

Bisiklet VS Motor:
Bisiklet.jpg

Motorcu.jpg

Kız olsanız hangisine bakarsınız ? :D

Son düzenleme:
Motora sakın binmeyin! Olur da binerseniz inmeniz için cumhurbaşkanını araya soksalar dahi, sizi o motordan indiremezler.:D

Eğri oturup doğru konuşalım, şimdi üniversiteye bi bisikletle gitmek var birde motorla.

Bisiklet VS Motor:
Eki Görüntüle 50824
Eki Görüntüle 50825
Seven 2'sinden birisi olsada olmasada bakar .

Hocam yerinizde olsam motor alırdım lisede falan bisiklet normal geliyor ama ne kadar iyi olursa olsun bisiklet, üniversiteli birine gitmiyor. Yerinizde olsam supermotolara bakardım. Ama bisikleti kesinlikle tavsiye etmem, arabayla gelenleri gördükten sonra bisiklet biraz zorunuza gidebilir.

Bisiklet VS Motor:
Eki Görüntüle 50824
Eki Görüntüle 50825
Abi anlatmak istediğim şey tek ama tek kelimeyle buydu, kızlar neden bisiklet süren birine baksın ki :)
Elimizde olan kızlar bu abi yani ne yapayım, bizim kızların düşünce yapısı bu ve elimizde başka bir kız yok.

Mecburen onlara ayak uyduracağız.

Babam beni mezara yollamaya çok meraklı ya galiba :) Ben skuter alayım derken adam CBR125'lere yöneltiyor :)
Kazalı bir motoru yaptırma yolundan falan bahsediyor, arkadaşının elinde CBR125 varmış. Onun konusunu ayrı konuda açacağım.

Bisikletten vazgeçtim arkadaşlar, o üniversitenin kapısından pedal çevirerek girmeyeceğim :)

Şimdi durum şu birisi yağlarınızı yakar birisi yağlarınızı korur. Ben 14 yaşından beri motor kullanıyorum 16 yaşında 600 cc modellerine geçtim. İçimdeki hız tutkusu vardı. O motorun kulağını çevirince vücudunuza binen inç paha biçilemez. Birde ışıklarda gaza asılınca herkesin sana bakması insanı şımartır. Bir gün dedim ki şu bisikletten ne anlıyorlar tın tın gidiyorsun felan. Arkadaşlarım her hafta sonu bisiklet ile geziyorlar. Bende bir arkadaşımdan bisiklet aldım ve 20 25 kişi birden yola çıktık. Belki istanbul da görmediğim yerleri gördü. 2 hafta sonra motorumu sattım bisiklet aldım. Düşünmen gereken şu; Gerçekten lazım mı ?

Al 2010 üstü cbr 125 keyfine bak bence. Bende bu sene sınavlara gireceğim. Üniversite için motor almayı planlıyorum. Ailem izin verirse tabi.

Okul için şimdilik motor satın alabilirsin. Mesela bende 2 senedir bisikletle okula gidip geliyorum. Kullandığım bisiklet baya bakımsız 6 senelik bir dağ bisikleti (ilk sahibiyim). Ama çoğu bisikletten daha sağlam. Gerçi değişsem mi diye de düşünmüyor değilim. Veya motor ehliyeti için gün gelince gidip onun ehliyetini alıp motor mu alsam diye de düşünüyorum. Eğer soğuk havada donan biriysen direk motor satın al. Zaten senin nasıl bir bisikletçi olduğunu bildiğim için yerde yağ falan olmadığı sürece motoru kaydırmayacağını da biliyorum. Motor ile o soğuk havadan bir an evvel kurtulabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı