Arkadaşlar bende 2013 model Kron XC 150 modeline sahibim. Selesi veledrom pistinde yamuldu. Çekiç ile düzelttim fakat nafile. Galiba sele almalıyım. Uygun fiyatlı bir sele söyler misiniz? (Allah aşkına rahat bişey olsun orjinal sele yüzünden bu yaşta pişik oldum. )
Vay be bu konuyu görünce duygulandım, şuanda profesyonel bir bisiklet sürücüsüyüm, üniversite yarışlarına vs. katılıyorum. Bisikletim de carraro kadrolu tiagra ultegra karışık bir bisiklet, yakında cérvelo kadrosuna geçiş yapıcam (en geç 1 hafta).
Peki @BilgisayarKurdu, MD frenli KRON XC150 bisikleti sıfır veya temiz olarak 2. el alabileceğim yerler nereleridir? Konuyu değiştirmek istemem fakat ayrı konu açma gereği duymadım.
İstanbul içerisindeysen bir Dünya tertemiz 2. El XC150 ve XC250 bulunuyor.
400'den XC150, 550'den de sıfır gibi XC250 alabilirsin. HD fren ve kitlenebilir maşa avantajından dolayı XC250 öneririm.
Senin dayının pasladığı bisikletin kötü olabileceğini sanmıyorum zaten Daha net bir fotoğraf varsa çok iyi olur, belli değil neyin ne olduğu.
Yinede gözüm kapalı 3-5 bini vardır diye düşünüyorum.
Kendine topladığı bisiklet de oldukça iyi zaten. Düzeltiyorum, fazla iyi.
Senin dayının pasladığı bisikletin kötü olabileceğini sanmıyorum zaten Daha net bir fotoğraf varsa çok iyi olur, belli değil neyin ne olduğu.
Yinede gözüm kapalı 3-5 bini vardır diye düşünüyorum.
Kendine topladığı bisiklet de oldukça iyi zaten. Düzeltiyorum, fazla iyi.
İstanbul içerisindeysen bir Dünya tertemiz 2. El XC150 ve XC250 bulunuyor.
400'den XC150, 550'den de sıfır gibi XC250 alabilirsin. HD fren ve kitlenebilir maşa avantajından dolayı XC250 öneririm.