Bisiklet restorasyonu için tavsiyeler

manirery

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese merhaba. Elimde bulunan boyası sökülmüş ve biraz paslı bisikletimi yasakta restore etmeye karar verdim. Gövdeyi zımparalayıp yeniden boyayacağım. Ucuz ve kaliteli bir sprey boya almam lazım. Nelere dikkat etmem gerekir, neler yapmam gerekir ve hangi boyayı tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynatma listesini inceleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıntılı olarak jantı boyadığı videoyu gördüm fakat bu janta yapılan işlemler ana gövde için geçerli midir?

Ayrıntılı olarak jantı boyadığı videoyu gördüm fakat bu janta yapılan işlemler ana gövde için geçerli midir?

Yakın tarihte çekilen bir video.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bitince nasıl olduğunu atarsanız çok güzel olur .
Tabii, neden olmasın.
Bitince nasıl olduğunu atarsanız çok güzel olur .
Bisikletin ilk hali berbattı. Boyalarının çoğu sökülmüş ve paslı haldeydi. İlk önce kalın zımpara ile boyaları kaldırıp sonra ince zımpara ile çizikleri elimden geldiğince giderdim.
WhatsApp Image 2021-05-12 at 20.05.23.jpeg
Sonrasında astar atıp mat siyaha boyadım.
WhatsApp Image 2021-05-15 at 15.44.28.jpeg
Şu anlık durum bu. Parçaları takmak için yasakların bitmesini bekliyorum. Bi arkadaş yardımcı olucak, parçaları takınca son güncellemeyi de atarım.
@mhd123

Son düzenleme:
Tabii, neden olmasın.

Bisikletin ilk hali berbattı. Boyalarının çoğu sökülmüş ve paslı haldeydi. İlk önce kalın zımpara ile boyaları kaldırıp sonra ince zımpara ile çizikleri elimden geldiğince giderdim.
Sonrasında astar atıp mat siyaha boyadım.
Şu anlık durum bu. Parçaları takmak için yasakların bitmesini bekliyorum. Bir arkadaş yardımcı olacak, parçaları takınca son güncellemeyi de atarım.
@mhd123

Birleştirdiniz mi hocam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı