Bisikleti elektrikli bisiklet yapmak

Boyun 183 kilom 90. En ucuz sekilde ne kadar olur?
Sizi 1000w dan aşağısı kurtarmaz 1500 çok ideal olur bence yeteri kadar hızlanır. Ya da middrive sistemlere yöneliceksiniz daha düşük w lı ama bisikletin vitesini kullandığı için daha yüksek torka sahipler yokuşlarda sorun olmaz sadece vites ile uğraşırsınız. Yurt dışı sitelere de bakabilirsiniz ama onlarda pil dahil olmuyor.
 
Sizi 1000W'dan aşağısı kurtarmaz 1500 çok ideal olur bence yeteri kadar hızlanır. Ya da middrive sistemlere yöneliceksiniz daha düşük wlı ama bisikletin vitesini kullandığı için daha yüksek torka sahipler yokuşlarda sorun olmaz sadece vites ile uğraşırsınız. Yurt dışı sitelere de bakabilirsiniz ama onlarda pil dahil olmuyor.

Hub motor al geç uğraşma bence.
 
Boyun 183 kilom 90. en ucuz sekilde ne kadar olur?

Benim de boy 183, kilo 88. 500 watt FH alba kit kullanıyorum maksimum hız 40, hızlanma yeterli, yokuş desteği yeterli, ideal güçte kısacası. 500 watt aşağısı sadece yardımcı olur senin kilonda, ben zaten kendim pedallıyorum yokuşta desteklesin yeter param da az diyorsan 250 watt alabilirsin. Alba dışındakileri bilmiyorum ama albanın teknik servisi, her sorunla ilgilenmeleri ve her an ulaşabilmen çok iyi, satış sonrası destek mukemmel. Mid Drive da önermem zincir dişli grubunu hızlı aşındırıyor. Hazır elektrikli bisikletler katlanırlar hariç çok pahalı onlara hiç bulaşma. Katlanırı da önermiyorum çünkü yine F/P olmuyorlar aynı fiyata geliyorlar. Eğer iyi bir bisikletin varsa kit alman daha mantıklı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi bir bisikletim yok sanirim şu an hem kaliteli bisiklet alip hem kit almak zaten direk e bike almakla ayni para.
 
Hocam kit alıcağana 0 veya 2.el 2 zamanlı motor al ve gerekli parçaları bul gerekli parça olarak zaten zinciri döndürmek için zincir dişlisi, motoru sabitlemek için parça, gaz mandalı.
 
Iyi bir bisikletim yok sanirim şu an hem kaliteli bisiklet alip hem kit almak zaten direk e bike almakla ayni para.
Değil, duzgun e bike zaten piyasada yok. Olanlarin hepsi dag bisikleti versiyonlari ve cok pahalilar. Motorlari zayif, parçaları pahalı sacma sapan ürünler Türkiye şartlarında. Hazır kit almanin en mantıklı yani istedigin bisiklete takabilmen zaten. 20 bin liraya guzel bir elektrikli bisiklet alabilirsin sifirdan. Bütçen ne ? Hangi tür bisiklete binmek istiyorsun ?
 

Geri
Yukarı