Evet şuan 750, 2000 ve 3000w lık modeller stokta gözüküyor sadece. 2000 nin fiyatı bu devirde güzel bence bütçem olsa ben de almak istiyorum.Pillibisikletin sitesindeki çoğu ürün stokta yok.
Evet şuan 750, 2000 ve 3000w lık modeller stokta gözüküyor sadece. 2000 nin fiyatı bu devirde güzel bence bütçem olsa ben de almak istiyorum.Pillibisikletin sitesindeki çoğu ürün stokta yok.
Sizi 1000w dan aşağısı kurtarmaz 1500 çok ideal olur bence yeteri kadar hızlanır. Ya da middrive sistemlere yöneliceksiniz daha düşük w lı ama bisikletin vitesini kullandığı için daha yüksek torka sahipler yokuşlarda sorun olmaz sadece vites ile uğraşırsınız. Yurt dışı sitelere de bakabilirsiniz ama onlarda pil dahil olmuyor.Boyun 183 kilom 90. En ucuz sekilde ne kadar olur?
Sizi 1000W'dan aşağısı kurtarmaz 1500 çok ideal olur bence yeteri kadar hızlanır. Ya da middrive sistemlere yöneliceksiniz daha düşük wlı ama bisikletin vitesini kullandığı için daha yüksek torka sahipler yokuşlarda sorun olmaz sadece vites ile uğraşırsınız. Yurt dışı sitelere de bakabilirsiniz ama onlarda pil dahil olmuyor.
Boyun 183 kilom 90. en ucuz sekilde ne kadar olur?
Değil, duzgun e bike zaten piyasada yok. Olanlarin hepsi dag bisikleti versiyonlari ve cok pahalilar. Motorlari zayif, parçaları pahalı sacma sapan ürünler Türkiye şartlarında. Hazır kit almanin en mantıklı yani istedigin bisiklete takabilmen zaten. 20 bin liraya guzel bir elektrikli bisiklet alabilirsin sifirdan. Bütçen ne ? Hangi tür bisiklete binmek istiyorsun ?Iyi bir bisikletim yok sanirim şu an hem kaliteli bisiklet alip hem kit almak zaten direk e bike almakla ayni para.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.