Bisikletin Arka aktarıcısı kırıldı

Zatı Muhterem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Dün bisiklet sürerken vites değiştirdiğim sırada çat diye ses geldi. Pedal çeviremeyince indim bisikletten ve arka aktarıcının janta girdiğini gördüm. Tabii ki hiç bu konularda deneyimim olmadığı için elimle düzeltmeye çalıştım çünkü bisikletin arka tekerleği hareket edemiyordu. Bisikletçiye götürdüm ve arka aktarıcının kırıldığını söyledi.

Bisikletin markasını tam bilmiyoruz ama yurt dışından gelmişti. Tür olarak şehir içi diyebilirim. Kırılan aktarıcı Shimano marka. Üstünde Alivio yazıyor tam olarak.

Modelini bilmiyorum ama aşağıya görselini bırakacağım. Sıfırlarını internette araştırdığımda çok yüksek fiyatlarla karşılaştım. 500-600 lira gibi fiyatlandırma var. Küçük bir ilçede yaşıyorum, çok bisikletçi yok. Bu nedenle anlayan hocalarımdan fikir tavsiye bekliyorum. Teşekkürler.

Sizce bu fiyatlara Shimano Alivio almak yerine daha uygun fiyat performans olarak eski aktarıcımı çok aratmayacak bir marka model biliyor musunuz? İlla aynısını almak zorunda mıyım?

Dosya Ekleri

• techno 2.jpeg
    techno 2.jpeg
    87,8 KB · Görüntüleme: 127
  • techno 3.jpeg
    techno 3.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 96
  • ey 2 (1).PNG
    ey 2 (1).PNG
    114,4 KB · Görüntüleme: 100
  • ey 2 (2).PNG
    ey 2 (2).PNG
    94,2 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleyen: Moderatör:
200 liraya bisikletçiye yaptırdım. Sağolsun günlerdir kimse yardım etme gereğinde bulunmadı teşekkürler. İyi kazık yedim tanıdık yer olmasına rağmen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı