Bisikletin sorunu nedir?

emirgg522

Decapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu ben cektim, bisikletimin sorunu nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de böyle olmuştu bisiklet sabit dururken vites yükseltip bırakmışım zincir aşağı doğru sarkıyordu bisikleti hareket ettir vitesi küçült ya da büyüt.

Arka aktarıcının küçük dişlisi sıkışmış gibi görünüyor. Bu yüzden de siz pedalı oynatınca, zincirin altta kalan kısmı ilerlerken, üstte kalan ve küçük dişliye ilerlemesi gereken kısım ilerlemiyor ve aşağı sarkıyor. Yani benim görebildiğim kadarıyla böyle. O dişliyi zorlamadan tekrar hareket eder hale getirebiliyorsanız bir deneyin. Tabii aktarıcıda yamulma vs. olduysa da dişli ondan da kilitlenmiş olabilir. Bisiklet yakın zamanda aktarıcının üstüne devrildi mi ya da ya da o yöne yatırarak uzun süre falan durdu mu?

Böyle bişey kirik bundan olabilirmi eger bundaysa mekanizma tamir oluyormu yoksa baska mekanizmami takmaliyim

Dosya Ekleri

• IMG_20210822_180659.jpg
    IMG_20210822_180659.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 49
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı