Bit pazarından alınan HDD'ler Windows'un çökmesine neden oluyor

Hocam bit pazarından HDD alıyorsunuz. Sonra da hata veriyor diye buraya konu açıyorsunuz?
Ben konuyu tarih edemedim sanırım...
Onlar yok onlar kenara attım sistemim de çalışan 5-6 aylık M.2 Ssd ve 3 aylık 3tb HDD çalışmıyor ne format atabiliyor nede windowsu açabiliyorum.
Ne kadar fiyata almıştınız? Bu arada nasıl 3TB HDD bozuldu onu anlamadım? Sisteme öbür HDD'leri takarken onu çıkartmadınız mı?
10 Adet 100 tl. 3TB Olan harici usb ile bağlı onun bozulması da çok ilginç.

Yalnız arkadaş ikinci eli bile en sıkıntılı olan parçayı gitmiş bir de Bit pazarından almış:D bu nasıl cesarettir Yiğit.

Ya kucağımda bilgisayar ile doğdum büyüdüm hiç böyle şeyler yapmazdım. Bir çılgınlık yapayım dedim :) bir daha bilmediğim USB'yi bile takmam ders oldu bana.

Benim hesaplarıma göre her biri 50-100 etse ohhooo diyordum şuan duygularımı şu fotoğraf ile ifade etmek isterim
Ya yok öyle değil. Mesela bir tezgahta 10 tane 2.5" HDD var, eğer tezgah sahibi izin verirse ben kenara oturup hepsini test etmek isterim, Quick Scan ile çabucak yapar. İçine de 50 GB bir dosya kopyalarım, kopyalamada bir sıkıntı çıkarmazsa zaten diskte sorun çıkma ihtimali düşüktür.

Öğrenci adamız :) Şimdi 50 liraya aldığın cihazı 150'ye satarsan, bunu da 2 cihazda yapsan, 200 lira. Temiz para. Eforsuz. GG. EZ. WP.
Ya kucağımda bilgisayar ile doğdum büyüdüm hiç böyle şeyler yapmazdım. Bir çılgınlık yapayım dedim :) bir daha bilmediğim USB'yi bile takmam ders oldu bana.
Ama sen dersini çok kötü bir şekilde aldın. Belki sergilemek için koyabilirsin. Başka da bir şey olacağını sanmam. Yedek parça için anakartını falan satabilirsin.

Ya yok öyle değil. Mesela bir tezgahta 10 tane 2.5" HDD var, eğer tezgah sahibi izin verirse ben kenara oturup hepsini test etmek isterim, Quick Scan ile çabucak yapar. İçine de 50 GB bir dosya kopyalarım, kopyalamada bir sıkıntı çıkarmazsa zaten diskte sorun çıkma ihtimali düşüktür.

Öğrenci adamız :) Şimdi 50 liraya aldığın cihazı 150'ye satarsan, bunu da 2 cihazda yapsan, 200 lira. Temiz para. Eforsuz. GG. EZ. WP.

Ama sen dersini çok kötü bir şekilde aldın. Belki sergilemek için koyabilirsin. Başka da bir şey olacağını sanmam. Yedek parça için anakartını falan satabilirsin.
Yok deme öyle ya :
Tamam hocam. Ben yanlış anladım.
Konu başlığının düzenlenmesi ile alakalı yanlış anlaşılıyor, benim yazdığım bir başlık değil.

AVG'nin kötü olduğunu söylediğin için ben AVG kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.
Ama kötü ve veri satıyor.
Ben değil, karşılaştırmalar söylüyor bunu.
Bu siteyi pek sevmem ama sayfanın başındaki uyarı her şeyi açıklıyor.

Ama kötü ve veri satıyor.
Ben değil, karşılaştırmalar söylüyor bunu.
Bu siteyi pek sevmem ama sayfanın başındaki uyarı her şeyi açıklıyor.
Tamam sen haklısın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı