Bitcoin %1.8 Düşüşle 50.270 Dolar Oldu

Neden öyle dediniz hocam?

Niye varmış açıklasana.
İşte bu yüzden.
Daha ne gibi krizler göreceğiz acaba? bu daha başlangıç. Sanal paralar ile o kadar alakasızım ki ekran kartları ile ne alakası var anlayamadım. Şimdi millet bol bol RX 570 - RX 5500-5600XT kartlar aldı kazmak için. Eth kazıyorlardı sanırsam?
Alakasını söyleyeyim sana. Onlarca ekran kartı alarak kısa sürece tüm stokları yiyip bitiriyorlar. Sonra yeniden stok geldiği zaman değerleniyor ve bu hale geliyor.
 
Mining diye bir şey olmasaydı ekran kartı fiyatları böyle olmazdı.
Bitcoin 2009'da, Ethereum 2015'te başladı. 2015'te kartlar pahalı mıydı?
Bu olaydan önce ekran kartını sadece oyun oynayanlar ve işi olanlar alıyordu.
Yoo, eskiden de mining yapanlar kart alıyordu.
Bu olaylardan önce bir ekran kartı krizi yoktu piyasada.
Kriz COVID-19 yüzünden ortaya çıktı, mining yüzünden değil.
 
Miningciler ne için var?

-Bitcoin elde etmek için.
+Neden?
-Çünkü altın kadar değerli.
+O zaman ne kadar ekran kartı varsa toplayın.
Benim sorduğum şey şu. Bu durumda Bitcoin mi suçlu yoksa Miningciler mi? Eğer bu forumda bir özellik kötü yöne kullanılıyorsa bu özelliği kaldırmaktansa kurla koymak daha iyidir.
 
Beter olsunlar. Saçma sapan bir şey kim çıkardıysa şu madenciliği Allah bildiği gibi yapsın. Umarım en kısa sürede bin dolara düşer.

Hocam böyle mining yapanlara suç atıp bir yere varamazsınız bencilsiniz günümüzde böyle bir şey var ve insanlar para kazanıyor parası olan alır kartlarını kazanır parasını olmayanda almaz kusura bakmayın bu her yerde böyle sadece bilgisayar için değil her konuda buna karşı yapabilecek bir şeyimiz yok anlayın bunu ve bu stok sorununun çözümü mining yapanların bitmesi değil üretimin artması.
 

Geri
Yukarı