Bitcoin değeri alacağım parayı etkiler mi?

Furkanloji

Hectopat
Katılım
29 Nisan 2020
Mesajlar
377
Arkadaşlar sorum 100 TL'ye Bitcoin aldık ve 150 TL'ye sattık. Çekmek istiyoruz, çekince direkt olarak 150 TL yatmış mı olacak? Yoksa yatma sırasında diyelim ki Bitcoin düştü, hesaba yatacak parada mı düşer?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
150 TL'ye satınca hesabında 150 TL bakiyen olur onu çekince 150 olarak çekersin direk. X miktar bitcoini satarken fiyatlar anlık değiştiği için bir miktar oynamalar olabilir.
 
O an kaçtan işlem yapmışsanız o şekilde yatacaktır. Kullandığınız sitede bir sıkıntı olmadığı sürece tabii.
 
ama bi kaç günde bile binlerce tl yükseldi. Bu zamanlarda güzel bi yatırım aracı gibi.
Hocam ilk öncelikle balon dediğimiz şey bu, bir anda değer artan ardından fısss diye inen şeyler, 90-70 arasında olan gül olayındada böyle olmuştu bir anda gül talepleri artmıştı bunun sebebi ise gülden güle bulaşan beyazlatan bir hastalıktı günümüzün parasıyla güllerin fiyatı 100 200 dolardı fakat bir anda 10 20 kuruşa düştü bu olay zamanında bitcoinede oldu, bu arada cümlenin başı büyük olmalı.
Yukarıdaki arkadaşın söylediklerine katılmıyorum.

3 Yıldır kripto para yatırımcısıyım bu zamanları geçin Bitcoin her zaman çok güzel bir yatırım aracıdır.
Katılmaya bilirsiniz kendi kararınız ve görüşünüz fakat benim görüşüm bu yönde.
 
Btc yatırım değil diyen arkadaşa söyleyin btc almaya ilk niyetlendiğimde daha reşit değildim 1btc 90kuruş civarıydı 100TL para ayırdım fakat yaştan dolayı işlem yapıp alamadım şimdi o paranın karşılığı 25 milyon TL civarında.
 

Geri
Yukarı