Bitcoin Mining Virüsü Olabilir mi?

Düşman değilim virüs programları aydan aya bile sıralaması değişebilir.
Kaspersky Total Security sürümü yüklü+web eklentisi vardı sene 2022 yaz başları Mayıs haziran civarı akrabanın tavsiyesi üzerine McAfee kurdum sildim şu anda onu kullanıyorum memnun etti şu ana kadar ama eğer ki bir şey yaşarsam ve bana güvenlik sağlanmazsa gerekli yorumumu yaparım ve başka alternatiflere yönelirim.
Senelerdir av kullanan biri olarak yaklaşık.

1 yıl Avast
1 yıl IObit.
1 yıl ESET.
1 yıl Kaspersky.
1 yıl McAfee

Bunları kullandım Avast'ı PC cahili olduğum zamanlar kullandım iğrenç bir av.

IObit'i benim babamın bilgisayarcı arkadaşı kurmuştu bu çok iyi diye tükürdümün programı kendini virüs sanıyordu.

ESET hafif bilgisayarlar için en iyi alternatiflerden ama web Security anlamında geri.

Kaspersky görüşlerimi belirttim zaten.

McAfee çok ağır ve kaynak sömürgecisi ama web koruması ve firewall anlamında şu ana kadar tatmin etti.

Tamam böyle iyi kapatalım konuyu yoksa birbirimize düşebiliriz McAfee'yi beğenmişsin ben de 1 sene McAfee webadvisor kullandım ve memnundum. Kullanabilirsiniz. Çünkü ben Kaspersky ve McAfee harici hiçbir antivirüs kullanmam bana bu antivirüsler kardeşim gibi hissettiriyor Kaspersky sizi korumadıysa ve McAfee koruduysa sıkıntı yok. İyi Sosyaller hocam görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…