Bitcoin şifresi unutulunca ne olur?

Hocam dalgasına dedim de, adamın başına gelen olay bana olsaydı çıldırırdım kesin var ya. Düşünürken bile kötü oluyorum Allah düşmanımın başına vermesin

Laszlo Hanyecz diye bir adam 2010'da 2 büyük pizzaya bitcoin değeriyle 200 Milyon dolar ödemiş

Muhtemelen Bitcoin yetkilileri bir şey yapar ya da adam dava açar ama davayı Bitcoin'e açsa bir şeye yaramaz şifresini kendi unutmuş diğer arkadaşların dediği gibi hacker tutmak mantıklı

Muhtemelen Bitcoin yetkilileri bir şey yapar ya da adam dava açar ama davayı Bitcoin'e açsa bir şeye yaramaz şifresini kendi unutmuş diğer arkadaşların dediği gibi hacker tutmak mantıklı

Bitcoin anonim olduğu için kime dava açacak? Şifreyi kendisi unutmuş. Yapacak bir şey yok.

Muhtemelen Bitcoin yetkilileri bir şey yapar ya da adam dava açar ,ama davayı Bitcoin'e açsa bir şeye yaramaz .şifresini kendi unutmuş .diğer arkadaşların dediği gibi hacker tutmak mantıklı
1. Bitcoin'in sahibi yok. Boşluğa dava açmak mümkün olmadığına göre bu şık elendi.
2. Kriptoşifreni kırmak kolay mı sanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…