Hocam o seviyede bir hacker'ın gerçekten hesabı kırıp adama vereceğini mi düşünüyorsunuz? Öyle bir yeteneği varsa kendisi alır.Hacker tutsun bir tane. O kadar zibilyoner adamsın.
1 "SJ" ile kırk alimi yendim, 40 "Bruh"la 1 cahili yenemedim sözü geldi aklımaBitcoin kar getirmez diye "SJ" dedim, umursamadım. 200.000.000$ param olmuş, "Bruh" oldum.
Hocam dalgasına dedim de, adamın başına gelen olay bana olsaydı çıldırırdım kesin var ya. Düşünürken bile kötü oluyorumAllah düşmanımın başına vermesin
![]()
Şu zamana göre 380M DolarLaszlo Hanyecz diye bir adam 2010'da 2 büyük pizzaya bitcoin değeriyle 200 Milyon dolar ödemiş![]()
Muhtemelen Bitcoin yetkilileri bir şey yapar ya da adam dava açar ama davayı Bitcoin'e açsa bir şeye yaramaz şifresini kendi unutmuş diğer arkadaşların dediği gibi hacker tutmak mantıklı
1. Bitcoin'in sahibi yok. Boşluğa dava açmak mümkün olmadığına göre bu şık elendi.Muhtemelen Bitcoin yetkilileri bir şey yapar ya da adam dava açar ,ama davayı Bitcoin'e açsa bir şeye yaramaz .şifresini kendi unutmuş .diğer arkadaşların dediği gibi hacker tutmak mantıklı
www.coinkolik.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.