Bitdefender Antivirus Plus vs Kaspersky Plus Internet Security

Hangi antivirüsü kullanmalıyım?

• Oy verenlerin toplamı
    9
  • Anket kapandı .
İkisi de av testlerinde başa baş gidiyor. Kaspersky'nin ucuz olmasının sebebi, bölgesel fiyatlandıra yapması. ABD'den ambargo yiyince bölgesel fiyatlandırmaya önem verdiler ellerinde olan pazarı kaybetmemeye özen gösteriyorlar. 8 yıldan fazladır Kaspersky internet secruty kullanıyorum bayağı memnunum. Güvenilir ben bu kendi sitesinden alıyorum üstelik 1 yıllık VPN de veriyorlar oda bayağı iyi.

İkisi de av testlerinde başa baş gidiyor. Kaspersky'nin ucuz olmasının sebebi, bölgesel fiyatlandıra yapması. ABD'den ambargo yiyince bölgesel fiyatlandırmaya önem verdiler ellerinde olan pazarı kaybetmemeye özen gösteriyorlar. 8 yıldan fazladır Kaspersky internet secruty kullanıyorum bayağı memnunum. Güvenilir ben bu kendi sitesinden alıyorum üstelik 1 yıllık VPN de veriyorlar oda bayağı iyi.
Bitdefender 23.99 dolar Kaspersky 22.99 euro.

Fiyattan bağımsız bakıldığında BitDefender Antivirus Plus. Ama fiyatı da katarsak Kaspersky Plus.

Fiyatı boş verin, neden Bitdefender?
Eş-zamanlı koruması daha katı çalışıyor. Algılama kapasitesi Kaspersky'ye göre daha yüksek. Ancak Kaspersky'den daha çok kaynak kullanıyor aynı zamanda.

Kaspersky eş-zamanlı koruması BitDefender'a göre biraz altta kalıyor. Ama daha az kaynak kullanıyor ve sistemi yavaşlatmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı