Hayır değil hocam. Bi Kaspersky bi de Allah bilir ne zaman bitecek.Tamam hocam ben bir düşüneceğim de şu kodun son kullanımı tarihi belli mi?
Hayır değil hocam. Bi Kaspersky bi de Allah bilir ne zaman bitecek.Tamam hocam ben bir düşüneceğim de şu kodun son kullanımı tarihi belli mi?
Hayır değil hocam. Bir Kaspersky bir de Allah bilir ne zaman bitecek.
Bitdefender'a ben de daha çok güveniyorum da şu videoyu görünce şaşırdım, bu video hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benim yenileme olacağı için kod ben de çalışmayabilir.
Hatta çalışmadı. @Smmmhunter
"İndirim bu sepete uygulanamıyor." dedi.
@Smmmhunter Size tekrar etiket atıyorum da kusura bakmayın. Şöyle bir şey yapabilirim: Kaspersky sitesinden tekrardan en baştan alıyormuş gibi yani yenile demeden alsam da bir sakıncası olacağını düşünmüyorum. İkiniz çok önermedi ama şu an Premium'u 10 cihaz 1 yıl normalde 506 lira gözüküyor %30 kod ile 354 liraya bedava fiyata 1 yıl, 10 cihaz gelebiliyor. En yakın Bitdefender 5 cihaz internet Security 1 yılı 700 liralarda. Bu durumda aradaki farka değer mi bilmiyorum.
![]()
Her av çözümünün yakalayamadıkları olur. Kaspersky'da statik testlerde ilk defa %95 bandının altına düştü son aylarda örneğin.
Eğer Kaspersky'ı 350 civarına alabiliyorsanız Kaspersky'dan devam edin, fiyatlar aynı ise Bitdefender.
Peki hocam Premium alın. Plus'a ikna edemeyeceğiz.Sağ ol hocam. Son durum Kaspersky Premium 10 cihaz 1 yıl 350 civarı, Bitdefender Total Security 5 cihaz 829 TL. 2 kattan fazla fark söz konusu ama bugün dışarıda arabayı şarj etmenin bile 400 lira maliyeti olduğunu düşünürsek ikisinin de fiyatının gayet uygun olduğunu düşünüyorum.
Peki hocam premium alın. Plus'a ikna edemeyeceğiz.
Hayırlı olsun Premium iyidir, VPN paketi de var yanında onu da kurmayı unutmayın, iyi çalışıyor.Sağ ol hocam. Son durum Kaspersky Premium 10 cihaz 1 yıl 350 civarı, Bitdefender Total Security 5 cihaz 829 TL. 2 kattan fazla fark söz konusu ama bugün dışarıda arabayı şarj etmenin bile 400 lira maliyeti olduğunu düşünürsek ikisinin de fiyatının gayet uygun olduğunu düşünüyorum.
Hayırlı olsun premium iyidir, VPN paketi de var yanında onu da kurmayı unutmayın, iyi çalışıyor.
Gördüğüm kadarıyla fiyat farkı sizi etkilemeyecek. VPN’de önemli değilse -ki Kaspersky’ın AV’sini önermeme rağmen VPN’leri rezalet, Hotspot Shield gibi bence dandik bir VPN’in kılıf giydirilmiş hali- Bitdefender daha iyidir. Password Manager kısmında iki seçenek de iyi değil zaten.Sağ olun. Benim yenileme tarihi efsane kasım'a falan denk geliyor o da gelince son duruma bakarak karar vereceğim.
Gördüğüm kadarıyla fiyat farkı sizi etkilemeyecek. VPN'de önemli değilse -ki Kaspersky'ın Av'sini önermeme rağmen VPN'leri rezalet, hotspot Shield gibi bence dandik bir VPN'in kılıf giydirilmiş hali- Bitdefender daha iyidir. Password Manager kısmında iki seçenek de iyi değil zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.