BitDefender Internet Security yerine ne kullanılır?

569801

Hectopat
Makaleler
4
Şimdi arkadaşlar ben Kaspersky anti virüs kullanıyorum yani Internet Security paketini almadım zamanında aptallık edip, çünkü bilmiyordum. Ne yapabilirim? Ne kullanabilirim?
Internet Security güvenlik duvarı durumunu falan değiştiriyordu değil mi yanlış bilmiyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi arkadaşlar ben Kaspersky anti virüs kullanıyorum yani Internet Security paketini almadım zamanında aptallık edip, çünkü bilmiyordum. Ne yapabilirim? Ne kullanabilirim?
Internet Security güvenlik duvarı durumunu falan değiştiriyordu değil mi yanlış bilmiyorum?

Antivirüsü kullanın işte hocam. BitDefender'de kurarsan sistemde ağırlaşmalar olabilir.

İki antivirüs aynı anda kullanmanız güçlü bir sisteme sahipseniz bile sistemi kastırır kastırmasa bile çok RAM, işlemci ve disk kullanır. Koruma konusunda bilemiyorum ikisinide kullanırsanız ikisi de korur mu.

İster Bitdefender, ister ESET, ister Kaspersky farketmez. Bu üç firma da bu konuda uzman. Önemli olan sizin ihtiyaçlarınız. AntiVirus kullanmakta bir sakınca yok fakat Internet Security çözümlerini öneriyoruz genelde bütünleşik web koruması için. Kaspersky şu anda 160₺ civarı bir fiyattaydı en son, bir göz atın derim zira en uygunlardan biri.

İster Bitdefender, ister ESET, ister Kaspersky farketmez. Bu üç firma da bu konuda uzman. Önemli olan sizin ihtiyaçlarınız. AntiVirus kullanmakta bir sakınca yok fakat Internet Security çözümlerini öneriyoruz genelde bütünleşik web koruması için. Kaspersky şu anda 160₺ civarı bir fiyattaydı en son, bir göz atın derim zira en uygunlardan biri.
Aboneligim var ama sadece antivirüse, bir daha da para vermek istemem o bitmeden.

Aboneligim var ama sadece antivirüse, bir daha da para vermek istemem o bitmeden.
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip ürünü Internet Security paketine yükseltmek istediğinizi belirtin, paket yükseltme ücreti bildiğim kadarıyla daha düşük detayları mail yoluyla verirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı