Bitdefender iyi midir? Hiç kullanmadım Total protection deneme sürümünü indireceğim. Bir de orijinal site bu mu:Bitdefender Türkiye – Siber Güvenlikte Dünya Lideri
Son düzenleyen: Moderatör:
bitdefender kötü mü?Önerim Malwarebytes'ya da Kaspersky'ın free sürümü olacaktır.
Önerdiklerim daha mantıklı tercihler. Çok kötü değil, defender'dan iyidir.bitdefender kötü mü?
Kaspersky öneririm. İkisini de 1 yıldan fazla kullandım Kaspersky hem aşırı ucuz hem de arayüzü bence daha iyi.Bitdefender iyi midir? Hiç kullanmadım Total protection deneme sürümünü indireceğim. Bir de orijinal site bu mu:Bitdefender Türkiye – Siber Güvenlikte Dünya Lideri
Kaspersky öneririm. İkisini de 1 yıldan fazla kullandım Kaspersky hem aşırı ucuz hem de arayüzü bence daha iyi.
Var yeterli olur güvenlik için. Ben password manager ve vpn de kullandığım için ücretli versiyonunu kullanıyorum.Bedava versiyonu var mı hocam kartım yok.
Var yeterli olur güvenlik için. Ben Password Manager ve VPN de kullandığım için ücretli versiyonunu kullanıyorum.
Hocam sitesinden girip direkt indirebilirsiniz bir bilgi istemiyor. Direkt kurun.Link varsa atabilir misiniz hocam?
Hocam sitesinden girip direkt indirebilirsiniz bir bilgi istemiyor. Direkt kurun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.