BitDefender Total Security Hakkında Düşünceleriniz

AingCreations

Hectopat
Daha fazla  
Selamün aleyküm, başlıkta belirtmiş olduğum antivirüs programını alacağım. Sizce almalı mıyım ?
Siz olsanız ne alırdınız? Görüşleriniz benim için önemlidir.

Kaspersky total security mi?
Bitdefender total security mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Kasper al Bitdefender diyorsan sürekli 6 aylık bedava kullanım kampanyası çıkıyor zaten.

AVG İnteret Security öneririm. Sııfır sıkıntı virüs veritabanı güncel olduğu sürece hiç sıkıntı yaşamazsınız. İnternet security sayesinde internet sitelerinde yada maillerde bulunan ağ ile bilgisayara sızma girişimlerini bulur ve blocklar. Sistem yönetimi çok basit istediğiniz dosyaya izin verebiliyorsunuz. O sizi değil siz onu yönetiyorsunuz. Eset gibi önüne gelen dosyayı silmiyor size soruyor sileyim mi kalsın mı diye bu yüzden AVG. 3 senedir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim..

AVG İnteret Security öneririm. Sııfır sıkıntı virüs veritabanı güncel olduğu sürece hiç sıkıntı yaşamazsınız. İnternet security sayesinde internet sitelerinde yada maillerde bulunan ağ ile bilgisayara sızma girişimlerini bulur ve blocklar. Sistem yönetimi çok basit istediğiniz dosyaya izin verebiliyorsunuz. O sizi değil siz onu yönetiyorsunuz. Eset gibi önüne gelen dosyayı silmiyor size soruyor sileyim mi kalsın mı diye bu yüzden AVG. 3 senedir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim..
Sanırım bilmiyorsun. AVG artık satıldı. Sahibi Avast. Öneririm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı