2 seneden daha fazla süredir kullanıyorum, oldukça memnundum. Güvenilir olmayan bir siteye giriş yaptığında dahi uyarı veriyor sana anlık.
2 seneden daha fazla süredir kullanıyorum, oldukça memnundum. Güvenilir olmayan bir siteye giriş yaptığında dahi uyarı veriyor sana anlık.
Böyle bir durum veya kuşkun varsa kullanmayabilirsin. Piyasada birçok alternatif var. Önemli olan senin içinin rahat olması.Hocam veri sattığını söylüyorlar. Doğru mu?
Böyle bir durum veya kuşkun varsa kullanmayabilirsin. Piyasada birçok alternatif var. Önemli olan senin içinin rahat olması.
Veri topluyor diğer her yazılım gibi fakat henüz verileri sattığıyla ilgili bir habere, bir iddiaya rastlamadım.Hocam veri sattığını söylüyorlar. Doğru mu?
Veri topluyor diğer her yazılım gibi fakat henüz verileri sattığıyla ilgili bir habere, bir iddiaya rastlamadım.
Belirtmek istediğim bir şey var; sizde stabil çalışıyormuş, çok güzel fakat genelde sistemi ağırlaştıran bir av. Yani kurmayı düşünen diğer kişiler bunu göz önünde bulundurmalı.
RAM kullanımı nedir?Hocam şu an süper çalışıyor. Çok kaynak tüketmiyor hatta çok az kullanıyor. Gayet güzel bende, bayağı stabil.
RAM kullanımı nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.