BitDefender ve Malwarebytes aynı anda kullanılır mı?

Daha fazla  
Merhaba, normalde Kaspersky Security Cloud ve Malwarebytes kulllanıyordum ancak 6 ay ücretsiz BitDefender edindim ve BitDefender kurulumu yaparken benden zorla Kaspersky ve Malwarebytes'ı silmemi istedi ben de sildim. Şimdi tekrardan Malwarebytes yüklemeli miyim? Çünkü ikisi ayrı şeyler diye biliyorum. @Murat5038

Malwarebytes eskiden kurulurdu fakat şu anki program antivirus sayılıyor. Bu yüzden sistemde 2 antivirus olması önerilmez.

Günümüz antivirüslerini aynı anda kurmak imkansız gibi bir şeydir. Bu bir marketing politikasıdır. Markalar başka antivirüs sisteminde görmek istemiyor.

MBAM gerçek zamanlı korumayı kapatırsanız kullanılabilir tarama için, gerekli görmüyorum orası ayrı.
Peki neden o zaman Kaspersky ve Malwarebytes birlikte öneriliyor hep? Bitdefender'ın Kaspersky'dan ne farkı var ki?
Günümüz antivirüslerini aynı anda kurmak imkansız gibi bir şeydir. Bu bir marketing politikasıdır. Markalar başka antivirüs sisteminde görmek istemiyor.
Ben iki antivirüs programını aynı anda kullanmak istemiyorum ki zaten. Birisi anti malware diğeri antivirüs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı