BitFenix 850W M 850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı iadesi

hayaldeolan

Kilopat
Makaleler
1
Selamlar,

Masaüstü toplama bilgisayar aldım. Parçaları kendim tek tek sipariş verdim. Bazı parçaların gelmesi çok uzun sürdü. İlk defa bilgisayar topladım. Her şey tam olmadan hiç bir parçayı deneme yapamadım. Bazi parçaların iade süresini aştım.

BitFenix 850W M 850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı bunu Sinerji den satın aldım. Bilgisayar açılmıyor. Başka PSU denedim bilgisayar açılıyor. Diğer parçalarda hiç bir sorun yok. Bu ürünün iade zamani olan 14 gün süreyi dün kaçırdım. Ben bu ürünü servise göndermek istemiyorum. Birebir aynısıyla çalışan PSU istiyorum.

Ne yapmam lazım?

Selamlar,

Masaüstü toplama bilgisayar aldım. Parçaları kendim tek tek sipariş verdim. Bazı parçaların gelmesi çok uzun sürdü. İlk defa bilgisayar topladım. Her şey tam olmadan hiç bir parçayı deneme yapamadım. Bazi parçaların iade süresini aştım.

BitFenix 850W M 850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı bunu Sinerji den satın aldım. Bilgisayar açılmıyor. Başka PSU denedim bilgisayar açılıyor. Diğer parçalarda hiç bir sorun yok. Bu ürünün iade zamani olan 14 gün süreyi dün kaçırdım. Ben bu ürünü servise göndermek istemiyorum. Birebir aynısıyla çalışan PSU istiyorum.

Ne yapmam lazım?
Servise gönderin satın alımdan itibaren 6 ay süreyi aşmayan cihazlarda eğer fabrika çıkışlı problem var ise direkt yenisi ile değişim için DOA raporu veriyorlar. Yani fiyatı çok değişmedi ise yenisi ile değişim verirler hocam.

@Yener K. @messinicocugu @Recep Baltaş nasıl yapmalıyım?

Servise gönderin satın alımdan itibaren 6 ay süreyi aşmayan cihazlarda eğer fabrika çıkışlı problem var ise direkt yenisi ile değişim için DOA raporu veriyorlar. Yani fiyatı çok değişmedi ise yenisi ile değişim verirler hocam.
İçinden servis kağıdı çıkmadı. Servise göndermek istemiyorum. En az 1 ay bekletecekler. Sinerji'ye göndersem olmuyor mu?

@Yener K. @messinicocugu @Recep Baltaş nasıl yapmalıyım?

İçinden servis kağıdı çıkmadı. Servise göndermek istemiyorum. En az 1 ay bekletecekler. Sinerji'ye göndersem olmuyor mu?
Maalesef sizin bozup bozmadığınızı bilemezler bu yüzden onlarda servise göndermek zorundalar. Ayrıca servis DOA raporu vermez ise onlarda para iadesi alamazlar firmadan...

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef sizin bozup bozmadığınızı bilemezler bu yüzden onlarda servise göndermek zorundalar. Ayrıca servis doa raporu vermez ise onlarda para iadesi alamazlar firmadan...

Merhaba benim de başıma aynı firmadan aynı olay geldi garanti firması iade/değişim belgesi verdi fakat ne Sinerji ne de garanti firması elimizde ürün var diyor başka ürün yonlendirip para istiyorlar ne yapmaliyim yardımcı olur musunuz? Kaç gündür bilgisayarı kullanamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı