BitFenix ares model kasa LED'leri nasıl kapanır?

samet_yavuz

Femtopat
Daha fazla  
Kasa üzerinde fan ışıklarını kapatacak herhangi bir tuş bulamadım. Normal kullanımda sorun oluşturmuyor ancak film-dizi izlerken insan ortam biraz daha karanlık olsun istiyor filme odak artması için.

BIOS menüsü üzerinden bazı ayarlar yapılabiliyor sanırım pek hakim değilim ancak her ışık kapamak istediğimde BIOS'a girmek biraz saçma geliyor. Mutlaka daha kısa bir yolu vardır benim gözden kaçırdığım. Yardımlarınızı bekliyorum.

19e8ecfb-8d25-4e9d-bb2b-42e05edf5846.jpg

Ayrıca kasa üstünde LED'lerin aktif olduğuna dair de bir işaret var. Ancak dediğim gibi kapatma yolunu bulamadım.

Kasa üzerinde fan ışıklarını kapatacak herhangi bir tuş bulamadım. Normal kullanımda sorun oluşturmuyor ancak film-dizi izlerken insan ortam biraz daha karanlık olsun istiyor filme odak artması için.

BIOS menüsü üzerinden bazı ayarlar yapılabiliyor sanırım pek hakim değilim ancak her ışık kapamak istediğimde BIOS'a girmek biraz saçma geliyor. Mutlaka daha kısa bir yolu vardır benim gözden kaçırdığım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 2255084

Ayrıca kasa üstünde LED'lerin aktif olduğuna dair de bir işaret var. Ancak dediğim gibi kapatma yolunu bulamadım.
onu kapatmak istiyorsanız maalesef jumperini kesmelsiniz. veya LEDe seri seklide tuş takabilirsiniz

teşekkürler hocam sonuncusu benim de aklımdan geçti ancak kasa üstünde led işareti olması daha kolay şekilde açılıp kapanabileceği izlenimi veriyor. Kendi donanımında olduğunu düşündürüyor. Başka ne olabilir çözüm olarak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı