BitFenix MH100 kasa nasıldır?

Teknik servise gonderdim geri gelince bakacağım yaziyor mu diye cok saçma bir olay ve bizim bir hatamiz yok diyorlar İncehesap'in musteri iletisimi ve hizmetleri berbat her seye destek kaydi olusturmayi talep ediyorlar.

Hocam bende İncehesap'tan BitFenix kasa aldım kasa yük altında tum RGB ışıkları yanıp sönüyor bunun icin teknik servise gönderdim 3 hafta durdu BIOS ayarlarından dediler gönderdiler ama yine ayni şeyi yapiyor sen nasıl bir yol izledin.

teknik servise gonderdim geri gelince bakicam yaziyormu diye cok sacma bi olay ve bizim bi hatamiz yok diyorlar incehesapin musteri iletisimi ve hizmetleri berbat her seye destek kaydi olusturmayi talep ediyorlar
Hocam bende incehesaptan bitfenix kasa aldım kasa yük altında tum rgb ışıkları yanıp sönüyor bunun icin Teknik servise gönderdim 3 hafta durdu bios ayarlarından dediler gönderdiler ama yine ayni şeyi yapiyor sen nasil bir yol izledin

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250907_204456_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250907_204456_Samsung Internet.jpg
    297 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Hocam bende İncehesap'tan BitFenix kasa aldım kasa yük altında tum RGB ışıkları yanıp sönüyor bunun icin teknik servise gönderdim 3 hafta durdu BIOS ayarlarından dediler gönderdiler ama yine ayni şeyi yapiyor sen nasıl bir yol izledin.

Hocam bende öyle bir problem yok bilemiyorum ben gayet memnunum RGB takıntım olmadığı için nasıl değişiyor diye falan bakmadım ama kasa akvaryum olmasına rağmen serin çalışıyor(iyi bir soğutucu ile)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı