Netspeed'ten Türk Telekom'a geçilir mi?

Makaleler
1
Yer
Gelsenkirchen
Şu anda 100 Mbps fiber internete 650 TL (modem ücreti dahil) ödüyoruz. Genel olarak memnunuz ancak son zamanlarda arada sırada da olsa kopmalar oluyordu. Onun harici gayet iyi. Türk Telekom'un 100 Mbps 650 TL + 75 modem ücreti olan paketine geçmeyi planlıyorum. 18 ay boyunca 725 TL ödeyerek TT altyapısına geçmek mantıklı mı? Performans kaybı ya da bir memnuniyetsizlik yaşar mıyım?

@Muhammet1967 neden beğenmedim yolladığınızı açıklar mısınız?

Son düzenleme:
Ne olacağı hiç belli olmuyor çok memnun olanda var memnun olmayan da var 18 ay çile de çekebilirsin çok iyi hizmette alabilirsin sana tavsiyem sağlayıcıların 3 ay için verdiği kampanyalı fiyattan yararlanıp 3 ay sonra farklı bir ISS'ye geçmek ben 3 ayda bir böyle yapıyorum net Speed milennicom TurkNet arasında dolanıyorum şu an türknetteyim ve davet koduyla birlikte 1 ay bedava diğer 3 ay 350TL kampanyasından yararlandım kullanmaya devam ediyorum.

100/50 mbps altyapım var

Ne olacağı hiç belli olmuyor çok memnun olanda var memnun olmayan da var 18 ay çile de çekebilirsin çok iyi hizmette alabilirsin sana tavsiyem sağlayıcıların 3 ay için verdiği kampanyalı fiyattan yararlanıp 3 ay sonra farklı bir ISS'ye geçmek ben 3 ayda bir böyle yapıyorum net Speed milennicom TurkNet arasında dolanıyorum şu an türknetteyim ve davet koduyla birlikte 1 ay bedava diğer 3 ay 350TL kampanyasından yararlandım kullanmaya devam ediyorum.

100/50 mbps altyapım var
Hocam maalesef ki 3 ayda bir ISS değiştiremem.

Netspeed'den daha kötü olacağını sanmıyorum. G1b1rnet, Millenicom ve Comnet gibi para ödeyip üstüne perişan ettiren bir şirkettir Netspeed. Rastgele zamanlarda kesilip saatlerce internet veremiyorlardı. Ayrıldım kurtuldum.

Türk Telekom altyapısında işe yarar hizmet veren iki şirket var: Türk Telekom ve Türknet.

Neden hocam? Bazı arkadaşlar ilk 3 ay 400 TL sonraki aylar 700 TL olarak mantıklı olduğunu ve 12 ay peşin ödeme ile makul olabileceğini söylüyor.

TurkNet GigaFiber altyapısı yoksa pek mantıklı değil. Türk Telekom geçilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı