BitFenix MH100 RGB'si nasıl ayarlanır?

hocam kasanız 4f mı 4a mı acaba

ben gecenlerde basmıstım kapanmıstı

Benim aldığım kasa bu, fanlar ARGB bu arada, birini söküp anakarta doğrudan takınca kontrol edebildim
HUB işi bozuyor, bir de şöyle birşey okudum akşam deneyeceğim belki çalışır, restart tuşuna basılı tutunca HUB anakart sync moduna geçiyormuş ve kontrol edilebiliyormuş. Bitfenixin sitesinde yazıyor deneyip yazacağım tekrar

Benim aldığım kasa bu, fanlar ARGB bu arada, birini söküp anakarta doğrudan takınca kontrol edebildim
HUB işi bozuyor, bir de şöyle birşey okudum akşam deneyeceğim belki çalışır, restart tuşuna basılı tutunca HUB anakart sync moduna geçiyormuş ve kontrol edilebiliyormuş. Bitfenixin sitesinde yazıyor deneyip yazacağım tekrar

benimki frgb

bildirimden gelip ne varmış okuyayım dedim dediğiniz oluyormuş hocam sağolun :D sıvı soğutucunun ışığıyla beraber kasanın ışığı da değişiyor artık benim armoury crate programı ile

Bende dediğimi anca şimdi yapabildim ve evet çalışıyormuş 😁 incehesap aksini söylemişti oysa

Dosya Ekleri

• IMG_4639.jpeg
    IMG_4639.jpeg
    125,4 KB · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı