Bitirdiğiniz oyunu tekrar oynar mısınız?

Çok çizgisel ise oynamam. En azından karakter gelişimi güzel olmalıdır.

Mesela tüm Dark Souls oyunlarını kendini çok güzel oynattırır, defalarca oynattırır. Dark Souls Remastered oyununu kaç kere bitirdim bilmiyorum yani. Çok güzel oyun.

Oynarım, Witcher 3’ü her oynadığımda daha çok zevk almıştım mesela.
Parti Şapkası
The Witcher 3 gibi bir oyun en az 2-3 defa oynanır mesela.
Bu 2 yorum birbirine çok benziyor. Bende henüz yeni başlamak üzereyim Witcher 3'e çok itici ve insanın ruhunu daraltan sıkan bir yapıma benziyor. Elden ring den sonra Witcher 3 oynamanın gereği yok diye düşünüyordum. Ama bir yandan da çok övgü aldığını görüyordum sık sık.
Konuyla ilgili şunu belirtmek istiyorum. Bir oyunu oynadın hikayesini bitirdin bosslarını kestin her neyse aynı şeyi tekrar yapmanın hiç bir anlamı yok. Farklı buildlerle bile...
Hiç bir oyunu tekrar bitirme gereği duymadım bugüne kadar.
Hele şu unchartedi. 2. kez oynayanlara şaşırıyorum. 0 aksiyon sadece bulmaca ve dere tepe düz tırmanma oyunu :D
kısacası bitirdiğin oyun 2. kez oynanmaz.

Ama bir filmi 2 kere izlediğim olmuştur :D

@718242 Farklı sonlar olduğu için bayağı hoşuma gidiyor, combat sistemi çoğu kişiyi baysa da ben sevdim sayılır. Hikaye olarak da çok hoşuma gitti oyun zaten. Her oyun tabii ki oynanmaz ancak Witcher 3’e bir şans vermek gerek.

combat sistemi çoğu kişiyi baysa da ben sevdim sayılır. Hikaye olarak da çok hoşuma gitti.
Combat systemi bi elden ring deki uchigatana ,moonveil yada bi Nagakiba tekniklerini içermese de. Benim gibi Warrıor tarzından nefret eden oyuncular için aşırı ağır ve gram tat vermeyen bir dövüş tekniği kullanıyor. Suikastcı teknikleri seri kesme hareketleri beklentilerimizi karşılamıyor. Ama istemesemde kendimi zorlayacağım. Sıkılsamda oynamaya devam edeceğim. işkence gibi :D

Late Shift tarzında interaktif oyunları aşırı severim. Kendimi bildim bilelide oynarım. Örneğin 7 farklı son var. 7 farklı sonuda bitirip tekrar oynadığım çok fazla oyun var. Nedenini bilmiyorum fakat. Dizi film izlemek gibi geliyor bana. Ve izlediğim filmi diziyi de Tekrar'dan izlemeyi severim :d.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı