Bitlikutu.com güvenilir mi?

Bazı açılardan inceledim, güvenli görünüyor. Yine de emin olmak için söz konusu Definitely Not Fried Chicken Türkçe Yamasını (ücretsiz versiyonunu) indirip VirusTotal'de tarattım ve dosyalar tamamen virüssüz/temiz çıktı. Gerisini size bırakıyorum.

İki farklı site var onlara ait, garip geldi. @258noisee konunuza yazmıştım, o oyuna ait çeviri yoktu. Sonrasında bu sitede çıkmış ama güvenilir mi bilmiyorum. Bir sürü yamaları mevcut fakat daha önce hiçbir yerde bu çeviri grubunu görmedim. Yamalara bakmadım ama bana güvenilir gelmedi.

Hocam dün indirdiğim ZIP dosyasını VirusTotal'e attım sonuçlar böyle.
Ekran görüntüsü 2026-02-01 194406.png

Güvenilir arkadaşlar gönül rahatlığıyla indirip kullanabilirsiniz. Çevirileri ben yapıyorum tek başıma bu nick ile yıllardır donanımhaber de vakit buldukça çeviri yaptım. wcoder olarak donanımhaberde aratıp şimdiye kadar yaptığım tüm çevirileri inceleyebilirsiniz zaten tüm çevirilerimin hepsinde orijinal site olarak bitlikutuya bağlantı bırakmıştım sadece bu aralar siteyi yeniledim ve ön plana çıkarttım artık foruma koymuyom o kadar 👍

İki farklı site var onlara ait, garip geldi. @258noisee konunuza yazmıştım, o oyuna ait çeviri yoktu. Sonrasında bu sitede çıkmış ama güvenilir mi bilmiyorum. Bir sürü yamaları mevcut fakat daha önce hiçbir yerde bu çeviri grubunu görmedim. Yamalara bakmadım ama bana güvenilir gelmedi.
ceviri.bitlikutu.com test amaçlı açtığım sub domainimdir sileceğim yakında dikkate almayın arkadaşlar. Ana sitem bitlikutu.com dur

Son düzenleme:
@Yutka46 Rica ederim. Aslında site uzun zamandır var fakat siteyle ilgilenmiyordum bu nedenle googleda index almıyordu.

Artık tüm yamalarımı sadece bitlikutu.com üzerinden tek çatı altında paylaşmaya karar verdim. Hakkımızda hayırlısı bakalım 🙂

Keyifli oyunlar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı